Najnovije vesti

TONIJU VIŠE NE TREBA KUĆA U ISTRI: Cetinski prodaje vilu za 1.250.000 evra
Foto: Boris Kovačev

Želi manju

TONIJU VIŠE NE TREBA KUĆA U ISTRI: Cetinski prodaje vilu za 1.250.000 evra

Stars

Luksuzna vila koju je Toni dobio od roditelja Mirka i Vinke pre 12 godina prostire se na površini od 226 metara kvadratnih

Toni Cetinski prodaje vilu u Radetićima kraj Kanfanara u Istri za 1.250.000 evra. Pevač namerava da umesto te luksuzne nekretnine kupi sebi i supruzi manju u Rovinju.


"Ta nekretnina je dedovina, s godinama smo je malo i renovirali. Mojima ne smeta što je prodajem, meni ne treba toliko prostora, ja tražim manju kuću u Rovinju", rekao je Toni za hrvatski portal 24 sata, dodavši da mu se ne žuri s prodajom.


"Kamena vila je na prodaji već neko vreme, tako da nije to sad objavljeno zato što mi hitno treba novac. Verovatno je ažuriran oglas, pa zato piše da se prodaje od početka marta, ali u svakom slučaju to je ta, i ako se nađe neki dobar kupac, zašto da ne", izjavio je pop pevač.

 

Luksuzna vila koju je Toni dobio od roditelja Mirka i Vinke pre 12 godina prostire se na površini od 226 metara kvadratnih, a poseduje veliki dnevni boravak, kuhinju, tri sobe, tri kupatila i gostinski toalet. Pored toga, poseduje i okućnicu na kojoj se nalazi bazen i džakuzi.

foto: Nebojsa Mandic

Četrdesetdevetogodišnji pevač obožava mir i tišinu, a Rovinj mu pruža sve što mu treba. Još pre dve godine Cetinski je navodio da se zasitio života u Zagrebu, u kojem je proveo 25 godina.
"Kako god okrenemo, Rovinj je najlepši na svetu. Tamo sam mnogo mirniji i produktivniji", pričao je tada.

 


Kurir.rs/ M. T./ Foto: Boris Kovačev

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...