LEPA BRENA OTKRILA VELIKU TAJNU! Pevačica od sina Stefana ovo redovno krade: Posle svega se opušta uz čašu dobrog vina! HIT!
Foto: Damir Dervišagić

ODUŠEVILA

LEPA BRENA OTKRILA VELIKU TAJNU! Pevačica od sina Stefana ovo redovno krade: Posle svega se opušta uz čašu dobrog vina! HIT!

Stars -

Nema ko nije primetio dobru liniju pevačice Lepe Brene, te je ona zato otkrila kako je održava. Recept je, kaže, ukrala od Stefana, koji sa ovakvim režimom ishrane ume da skine i po deset kilograma.

"Ubacila sam više lakih proteina, povrće i voće. Svaki dan cedimo voće i povrće sa dosta celera i đumbira i ujutro je to detoks sa čašom mlake vode i dosta limuna. Nekako mi to bude i doručak. Organska hrana u malim količinama i večera do 18 časova najkasnije. Stefan tako skine i po deset kilograma, pa kradem njegov recept. Kad smršamo, jednom nedeljno jedem šta mi oči požele", otkrila je ona, pa dala nekoliko saveta.

"Treba bežati od svega što nije prirodno raslo i što nije raslo pod suncem. Sveža riba i lagana hrana u malim količinama su zakon za dobru energiju. Orašasti plodovi redovno, ali po 5 komada je dovoljno. Bademovo mleko i bez kafe posle podne", ističe ona.

"Šetnja, joga, plivanje i čaša dobrog vina za opuštanje mozga. Bez glutena, roštilja, suhomesnatih proizovda, mlečnih proizvoda, osim mladog sira. Naravno, bez slatkiša. To je moja priča", kaže Brena.

Za sreću, pak, kaže, nije važna samo hrana.

"I još da naučite da bez dobrih misli nema ni serotonina i ostalih hormona sreće, nema zadovoljstva u životu", zaključila je Lepa Brena.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Espreso/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track