SA SAŠOM JE ŽIVELA 5 GODINA, A ONDA JE SVE PROPALO! Prestala je da nosi prsten, a onda i smršala 10 KILOGRAMA: Samo je jedno uspelo da POVRATI VODITELJKU!
Foto: Vladimir Šporčić

DRAMA

SA SAŠOM JE ŽIVELA 5 GODINA, A ONDA JE SVE PROPALO! Prestala je da nosi prsten, a onda i smršala 10 KILOGRAMA: Samo je jedno uspelo da POVRATI VODITELJKU!

Stars -

Slađana Tomašević raskinula je petogodišnju vezu krajem prošle godine. Iako joj sa Sašom više nije išlo i uprkos sporazumnom raskidu, voditeljki nije bilo nimalo lako. Takođe, prekid ljubavne veze niko iz njene porodice i kruga prijatelja nije očekivao, ali su je svi svakako podržali.

Ljubavni brodolom, a onda i incident sa komšinicom u zgradi, uticao je na njen izgled te je smršala 10 kilograma. Kada je to videla, rešila je da okrene novi list.

"Sestra me je jednog dana naterala da se izmerim i kad sam videla da sam lakša deset kilograma, uplašila sam se. Odmah sam uvela sebi režim sa tri obroka i dve užine, i to što kaloričnije. Bila sam veoma disciplinovana i sredila sam liniju", ispričala je ona, koja nije izgubila veru u ljubav.

Naime, ponovo je zaljubljena i, kako kaže, veoma emotivno ispunjena. Sada, ona zna šta je prava ljubav.

"Nisam izgubila veru u ljubav, ona mi je veoma važna, sve što radim u životu radim zato što volim. A neke stvari koje su mi se nedavno desile pokazale su mi šta je prava ljubav. Trenutno sam emotivno ispunjena, sve je baš kako treba da bude", zaključila je ona.

Kurir.rs/Gloria/Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track