Najnovije vesti

MOJA PRIVATNOST NIJE NACIONALNA BRIGA: Slađana Tomašević o burnom periodu iza nje, ali i o ŽIVOTNIM LEKCIJAMA koje je naučila!
Foto: Printscreen/Instagram

intervju

MOJA PRIVATNOST NIJE NACIONALNA BRIGA: Slađana Tomašević o burnom periodu iza nje, ali i o ŽIVOTNIM LEKCIJAMA koje je naučila!

Stars
15:47h

Slađana Tomašević slovi za jednu od najatraktivnij tv lica, a ovom poslu je pristupila, kako sama kaže, iz radoznalosti. Nije ni slutila dokle će je to odvesti, a ona je sada otvoreno progovorila o periodu koji je iza nje. 

Iza vas je godina velikih iskušenja, ali i puna lekcija. Koje od njih ste dobro upamtili?

"Svako ima šansu d aovaj život proživi najbolje što može. I ja sebi ne dajem za pravo da bilo koga "kritikujem" ili komentarišem. Najvažnije je da vam svi budu živi i zdravi, a sve ostalo dođe na svoje. Moja privatnost nije nacionalna briga i smatram da o njoj mogu da pričam samo kada poželim. Ne osećam da je sada vreme za to. Radim svoj posao najbolje što mogu i to je zasad, dovoljno. 

Kada vam pretekne vremena kako ga provodite? Šta vam u tim trenucima pričinjava posebno zadovoljstvo?

"Živim kao sav normalan svet i moji problemi su svakodnevni, kao i kod većine žena. Uvek imam vremena za one koje volim i zbog kojih je moj život lepši i ispunjeniji, a ja zadovoljna". 

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, TV Novosti / Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...