DŽEHVEROVIĆEVA BAŠ NEMA SREĆE U KARIJERI: Teodorin album povučen iz prodaje!
Foto: Printscreen You Tube

MALEROZNA

DŽEHVEROVIĆEVA BAŠ NEMA SREĆE U KARIJERI: Teodorin album povučen iz prodaje!

Stars -

Teodora Džehverović našla se u velikom problemu zato što je ceo tiraž njenog albuma prvenca povučen iz prodaje zbog tehničke greške!

foto: Damir Dervišagić

Bivša zadrugarka baš nema sreće kada je njena karijera u pitanju. Teodora se dugo trudila da zaradi novac, što je i razlog ulaska u rijaliti. Njoj je cilj bio prvenstveno da za nju čuju široke narodne mase, da se pokaže u pravom svetlu, što je i uspela, ali i da zaradi novac koji bi investirala u svoju karijeru. Odmah po izlasku iz "Zadruge", Tea je prionula na snimanje najpre singlova, a onda je počela da priprema i numere za svoj prvi album.

Taman kada je sve okončala i to proslavila gala promocijom u Beogradu, pojavili su se problemi.

Umesto devet pesama, njeni obožavatelji koji su kupili kompakt-disk mogli su da čuju samo dve numere, i to one koje su stavljene kao bonus pesme - "Kristijan Grej" i "Rari".

foto: Printscreen

Ovu nepravilnost prvo su primetili fanovi mlade pevačice, koji su to objavili na društvenim mrežama, kritikujući je jer se nije oglašavala tim povodom u javnosti.

- Zna li lutkica Džehva (Teodora Džehverović, prim. aut.) da joj diskovi ne rade, tj. da su fabrički na disk narezani samo "Rari" i "Kristijan Grej", pitam? - napisao je jedan od korisnika na Tviteru.

foto: Printscreen Twiter

Tek posle ovoga, nekoliko onlajn prodavaca obavestilo je kupce da će biti obeštećeni.

foto: Printscreen Twiter

- Napomena - prvi tiraž ovog CD izdanja ima tehničku grešku (nisu sve numere snimljene na disku); po informaciji od izdavača, novi, ispravni primerci biće odštampani oko 20. marta i tada će biti poslate sve novopristigle narudžbine, kao i zamenski primerci svim klijentima kojima je izdanje već isporučeno! - stoji u saopštenju.

Kontaktirali smo sa Teodorom kako bismo dobili njen komentar, ali pošto je juče imala snimanje na jednoj televiziji, nije mogla da nam se javi.

Još se viđaju Išla u bioskop s Anđelom

foto: Printscreen/Youtube

Teodora Džehverović u "Zadruzi" je upoznala Anđela Rankovića, s kojim je stupila u vezu. Međutim, ubrzo nakon izlaska ovaj par je okončao romansu, ali ih to nije sprečilo da se i dalje druže, a maneken je čak došao i na njenu promociju albuma. Da je njihovo druženje intenzivno, govori i to da se redovno viđaju sami, pa smo ih tako ovog vikenda videli zajedno u jednom tržnom centru u Beogradu u bioskopu. Njih dvoje su kupovali kokice i osveženje pred početak filma, a zatim su ušli u salu kako ne bi zakasnili na projekciju.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track