MILICA PAVLOVIĆ DOLAZI IZ MALOG MESTA KOD LESKOVCA, A DA SE UGLEDALA NA SVOJU BAKU, VEĆ BI SE UDALA: Evo šta pevačica radi BEZ ŠMINKE i uopšte je NIJE BRIGA! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

otvorena

MILICA PAVLOVIĆ DOLAZI IZ MALOG MESTA KOD LESKOVCA, A DA SE UGLEDALA NA SVOJU BAKU, VEĆ BI SE UDALA: Evo šta pevačica radi BEZ ŠMINKE i uopšte je NIJE BRIGA! (FOTO)

Stars -

Milica Pavlović je dala sebi oduška, pa bez šminke i u dvenom izdanju prošetala Kopaonikom. Ona je pravo sa proslave 62 godine braka svoje bake i deke došla puna utisaka, a evo i šta je rekla o ljudima koji su je očuvali.

"Baka i deka su obeležili 62 godine braka, oni su moji najveći uzor: Uživla sam sa svojom najbližom familijom. Ne verujem da mogu to da doživim. Ja sada da krenem, ne mogu ni do pola da stignem", kroz osmeh je ispričala Pavlovićeva.

foto: Printscreen Glamur

Milica za sebe smatra da je totalno normalna devojka, ali joj jedino fali sna, pa je prokomentarisala kako se uplaši kada sebe pogleda u ogledalu.

"Kada se pogledam u ogledalo shvatim koliko sam neispavana. Ja nisam devojka koja se primeti, smatram da izgledam kao i svaka druga devojka u dnevnom izdanju", rekla je pevačica.

❄️

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Podsetimo, Milica je iz malog mesta kod Leskovca. Očuvali su je baka i deka, koji su očevi roditelji, a još kao mala je došla u njihov dom. Roditelji su se Milici mladi razveli, a kako sama kaže, svu ljubav su joj nadomestili deka i baka, iako je otac stalno dolazio, p ai izdržavao celu porodicu.

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track