DIVNA KARLEUŠA NIJE UMRLA OD POSLEDICA RAKA?! Evo šta se dešavalo samo dan pre KOBNOG 3. MARTA! Jelena je majku molila da URADI SAMO JEDNO!
Foto: Damir Dervišagić

obrt

DIVNA KARLEUŠA NIJE UMRLA OD POSLEDICA RAKA?! Evo šta se dešavalo samo dan pre KOBNOG 3. MARTA! Jelena je majku molila da URADI SAMO JEDNO!

Stars -

Divna Karleuša preminula je 3. marta od posledica opake bolesti, a novinarka se mesecima unazad borila, uz svesrdnu podršku svoje ćerke Jelene Karleuše. Njih dve su se čule samo nekoliko sati pre smrti poznate radijske voditeljke, a videle su se u petak uveče, samo tridesetak sati pre kobnog ishoda.

Njih dve su se videle u jednom restoranu gde su zajedno večerale. Prema rečima izvora, Divna je te večeri priznala ćerki da je iskašljavala krv.

- Iako je tokom januara meseca Divna posetila bolnicu u Istanbulu i tada su joj urađeni svi potrebni pregledi, u njenom organizmu nije bilo ćelija kancera. Međutim, usled terapije njena pluća počela su da krvare. Čak je i tokom pomenute večere iskašljavala krv. Jelena je to primetila i rekla joj da odmah sutradan treba da idu u bolnicu, ali budući da je bila sprečena da bude uz nju zbog nastupa, insistirala je da se ona sama javi lekarima. U nedelju ujutru je preminula - preneli su mediji, po pisanju Skandala.

- Kako stvari stoje, za Divnu nije bilo spasa i da je poslušala Jelenu i da se obratila dan ranije lekarima! Nažalost, svi napadi kojima je JK bila izložena od početka ove godine, Divnu su dotukli. Kao da je izgubila volju i želju za životom! Baš je Saša Popović izjavio da se poslednjih dana svog života poprilično namučila i da se praktično odmorila. Kada je saznala strašne vesti pošto je Jelena sletela na aerodrom sa nastupa, pevačica je otišla pravo u bolnicu gde se pobrinula za majku. Ona ju je obukla i pripremila za poslednji ispraćaj. Čak ju je i našminkala, svi smo se pitali kako je smogla snage - objasnio je izvor.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Skandal / Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track