Najnovije vesti

ŠABANOV MENADŽER ŠOKIRAO IZJAVOM POSLE NAVODA DA SU ON I GOCA UZELI 400.000 EVRA UNAPRED: Pitam se šta ima loše u tome kad ti narod veruje i plaća? (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

svi bi voleli da mogu da uzmu novac unapred

ŠABANOV MENADŽER ŠOKIRAO IZJAVOM POSLE NAVODA DA SU ON I GOCA UZELI 400.000 EVRA UNAPRED: Pitam se šta ima loše u tome kad ti narod veruje i plaća? (FOTO)

Stars

Menadžer pokojnog Šabana Šaulića, Sabit Dervišević, našao se u nebranom grožđu zbog, kako su preneli beogradski mediji, pozamašne svote novca koju je navodno uzeo unapred, zajedno sa udovicom pevača, Gordanom Šaulić.

 

On je rešio da stane na put glasinama o 400.000 evra koje su poverioci za ugovorene nastupe dali kako bi Šaban zabavljao njihove goste, a pevač koji je imao već izgrađenu karijeru imao je, po nekim navodima, dogovorene tezge do 2021. godine. Sabit je kivan na sve koji u lošem kontekstu pominju njega, Šabanovu udovicu i pomenuti novac, pa se objavom na Fejsbuku obratio i objasnio o čemu je reč. 

foto: Printscreen Facebook

- Nisam mislio da reagujem na ovaj odvratni naslov u ovom tabloidu, al ipak morao sam, samo zbog onih koji me ne poznaju dovoljno.Da pojasnim neke stvari iz ovog naslova i sta je povod ovome svemu. Naziva me novinar i tvrdi da su zasuti pozivima od vlasnika klubova zbog novca koji je uzet od strane mene i Gordane da se ja ne javljam nikome i da se pravim lud. Takođe da se Gordana isto ne javlja. Spominjajući cifru od 400.000€! Ne treba pametnom objašnjavati da svaki čovjek koji je u biznisu, a ode iz života nesrećnim slučajem, ostavlja iza sebe mnoge želje neostvarene, kao i posao koji je radio nedovršen, tako da se tu nema šta dodati, osim da je zaista ostalo nekih termina za odraditi koji su plaćeni. Ali pominjati 2021. godinu i 400.000€ pa nagađanja oko osiguranja i razne spekulacije zaista je to van pameti. Sto je najtragičnije u svemu, navodi se da ja tvrdim, da je Gordana uzela novac do 2021 g. Pa molim vas, zasto da ja to kažem za zenu sa kojom sam sarađivao tolike godine? Pogotovo što je to notorna laž. I priča da smo nedostupni i da izbegavamo poverenike. Šta želim još istaći, opšte je poznato da se honarar pretežno plaćao pre nastupa. Pa se pitam šta ima tu loše u svemu kad ti narod veruje i plaća? Zasto ne bi naplatio.To bi radio svaki pevač, da ima takav status, ali ne mogu to zadovoljstvo sebi priuštiti da traže isplatu pre nastupa, jer bi ostali bez posla. Pošto su navikli da ih skraćuju u slučaju slabe posete itd. Zar nije uspeh u životu da dođes do toga da te ljudi poštuju, i da ti plate za ono što žele od tebe? Bilo o kom biznisu da je reč, ne samo kad je muzika u pitanju. Ili da vam neko pozajmi novac da bi vi uspeli u životu. Ali je izgleda na Balkanu sramotno reći da si pozajmio novac da bi uspio. To je u stvari tvoj uspeh kad imaš takve prijatelje oko sebe koji ti mogu pomoći da bi ostvario snove i uspeo u životu. Samo teški kompleksaši kriju da su dužni, a jadni ne znaju da je zadovoljsvo reći da ti je neko pomogao, jer tad možes pokazati da vrediš kad imas prijatelje - mapisao je Sabit na svom Fejsbuk profilu.

foto: Printscreen Facebok

Kurir.rs / Foto: Printscreen/Facebook

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...