UŽIVALA

TODOROVIĆEVA ZATRESLA KUKOVIMA I SLUDELA MUŠKARCE: Milica drastično smršala, zategla guzu pa PREZNOJILA klub seksi izgledom (KURIR TV)

Stars -

Milica Todorović poslednjih meseci bila je na rigoroznoj dijeti, a njen trud i te kako se isplatio jer je vidno smršala. Naime, pevačica je konačno doterala liniju, pa sada slobodno može da se uteže i pokazuje do milje volje. Svoj višak više ne mora da prikriva kao nekada.

Folkerka je sinoć održala nastup u jednoj prestoničkoj kafani, gde je napravila opšti haos. U kratkoj majici i pripijenim crnim pantalonama tresla je kukovima kao trbušna plesačica, pa je tako zadnjicu istakla u prvi plan.

Njeno đuskanje najviše je obradovalo muškarce, koji su prilazili bini i pravili sefli s njom. Milica je svima izlazila u susret, pa je publici tokom fotografisanja čučeći pevala.

foto: Damir Dervišagić

Pevačicin dečko Miloš Painović takođe je prisustvovao njenom nastupu i posmatrao kako njegovoj dragoj prilaze momci sa svih strana bine. Iako bi se drugi možda naljutili, on se sve vreme smeškao jer mu je bilo drago što njegovu devojku vole.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track