KIJA I SLOBA NEKA NAS NE DIRAJU! Gagi Đogani otkrio Lunin veliki plan, pa poslao poruku bivšim supružnicima! DENSER ZAPANJIO!
Foto: Damir Dervišagić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

KIJA I SLOBA NEKA NAS NE DIRAJU! Gagi Đogani otkrio Lunin veliki plan, pa poslao poruku bivšim supružnicima! DENSER ZAPANJIO!

Stars -

Gagi Đogani ne krije radost povodom toga što je njegova ćerka Luna rešila da se lati mikrofona po izlasku iz rijalitija. Iako je prvo želela da napiše knjigu, on smatra da bi joj pesma bolje legla.

"Podržavam je da se bavi pevanjem, već imam pregovore s ljudima koji će da rade na njenim pesmama. Razmišljamo koji će to fazon i pravac da bude, sve će biti spremno kada ona izađe iz rijalitija. Odmah će da uđe u studio i da snimi prvenac. Gledamo da ta prva numera bude stvarno dobra, ne balada nego neka 'napadna pesma'. Ona je osetila da ume da peva i da može, a narod je voli, ima svoje fanove. Ja sam dugo u poslu i mislim da će ona biti odlična u ovoj branši".

foto: Printscreen Instagram

"Kada je izašla iz prve 'Zadruge' Luna je želela da piše knjigu. Pitala me je za savet, ja sam rekao da ne mislim da je dobro da ona uzme mikrofon. U početku je bila protiv toga jer je videla da su svi iz rijalitija počeli da pevaju. To joj je zasmetalo i nije videla sebe u tome. Govorila mi je: 'Tata, molim te, nemoj da me ubeđuješ, ne vidim sebe u tome.' Međutim kada je ušla u 'Zadrugu 2' mišljenje joj se promenilo, shvatila je da bi joj to išlo od ruke. To nas je usrećilo, baš nam je drago što je to odlučila, Anabeli i meni, mi smo godinama u toj branši. Mislim da je donela pravu odluku, ljudi žele da je vide".

Kija Kockar i Sloba Radanović jasno su stavili, između ostalog, i porodici Đogani do znanja da je red da im se "skinu sa grbače". Denser je na to imao kratak komentar:

"Ne želim nikome ništa loše, nisam takav. Ne pratim šta pričaju i pišu o nama. Kiji i Slobi želim sve najbolje i ništa loše im ne mislim. Nek se okrenu svojim životima i svojoj karijeri i nas neka ne diraju, mi ne diramo njih. Mene zaista ta priča više ne zanima, to je ostalo u 'Zadruzi 1".

foto: Printscreen Instagram

Što se tiče turbulentne veze ćerke i di-džeja - pruža podršku i ne odustaje!

"Ono što je meni bitno je da zna da ima moju podršku i da sam uz nju. Ne stižem da gledam rijaliti kao što sam pre, ali pratim Lunu i čitam sve što se o njoj piše. Normalno je sve to što se dešava, emocije, suze i igre, to je rijaliti. Ja Lunu podržavam, ona je moje dete i uz nju sam. Bitno mi je da je vidim srećnu i nasmejanu, pa da li će to biti uz Marka ili ne, kako god da odluči", rekao je Gagi.

Naime, on smatra da ne treba da se meša, te šta god da Luna bude odlučila - on će biti tu za nju.

"Luni sam rekao kada sam za Novu godinu ušao u rijaliti, sve što ona bude rešila i odlučila po pitanju ljubavi, ja ću da je podržim. Ako hoće da bude sa njim, ja sam uz nju i ne treba da se drami kada je ljubav u pitanju niti da se meša. I ja sam bio mlad, nikad nisam svoje slušao iako su bili protivnici nekih mojih ljubavnih veza. Roditelji uvek imaju neko svoje mišljenje, ali ne mislim da u tim godinama roditelji treba da utiču. Mlada je, neka prođe i odluči šta želi da sebe", zaključio je Gagi Đogani.

foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile, Pink

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track