ONA SAMO TRAŽI DA JOJ NEKO ZABIJE, USEDELICA JEDNA! Milijana pobesnela zbog Nade Macure: Hoće da preotme mog Milojka!? Lepojka iz Pilatovića VAN SEBE!
Foto: Printscreen Facebook, Zorana Jevtić

TURBULENTNO

ONA SAMO TRAŽI DA JOJ NEKO ZABIJE, USEDELICA JEDNA! Milijana pobesnela zbog Nade Macure: Hoće da preotme mog Milojka!? Lepojka iz Pilatovića VAN SEBE!

Stars -

Milijana Bogdanović sumnja da Nada Macura želi da joj otme verenika Milojka Božića, jer je doktorka izjavila kako on više priliči njoj nego mladoj lepotici. Tim rečima u sekundi navukla je gnev buduće gospođe Božić, koja ne krije koliko je ljubomorna. Više puta je i javno istakla da njen Milojko nema pravo da uopšte priča o drugim ženama.

"Po godinama, taj čovek bi više meni odgovarao, ali ja sa njim ne bih ni kafu popila. Oni su u nekoj zabiti. Možda ona nije imala izbor tamo, pa im je sve to normalno", izjavila je Nada.

foto: Pritnscreen

Veliki strah para o kojem nema ko ne priča trenutno je da im se doktorka ne pridruži u vili "Parova".

"Nada je rekla da smo mi iz neke zabiti, a zapravo traži da joj neko zabije! Ali moram da je razočaram - matore i punije žene kao što je ona ne zanimaju mog Milojka. Nada je babadevojka, ljubomorna je na svakog ko je srećan i zaljubljen. Ona je usedelica i ne zna da kontroliše svoju zlobu. Nadam se da ona neće ući u Parove", rekla je u jednom dahu Milijana, pa dodala da je veoma ljubomorna na svaku koja baci oko na njenog čoveka:

"Često mu pravim ljubomorne scene. Mrzim svaku koja ga pogleda!"

foto: Instagram

"Ona sebe smatra akademskim građaninom i ovo što radi joj nikako ne priliči. Svakako, kod mene nema prolaz, džaba se kači na nas", rekao je Božić za Nadu Macuru, ističući da je, inače, uvek bio magnet za lepši pol.

"Žene su me jurile kao lude! Bukvalno su se skidale gole ispred mene, obožavale su me. Bio sam frajer. Ali ko se ne bi zaljubio u ovakvu mladost i lepotu kakvu ima moja Milijana! Njoj niko ne bi odoleo!" siguran je on.

foto: Kurir

Kako se navodi, Milijana i Milojko potpisali su ugovor da već početkom sledeće nedelje uđu u "Parove", gde će zajedno nedeljno zarađivati 1.200 evra.

Pošto planiraju da ostanu do kraja rijalitija, oni će za tri meseca zaraditi 14.400 evra!

Par iz sela Pilatovići nadomak Požege otkriva na šta će potrošiti taj novac.

"Sredićemo kuću u selu, planiramo da kupimo auto, a deo novca daćemo i za svadbu, koju smo zakazali za 7. septembar. Sigurno će nam biti potrebno dosta para jer ćemo morati da zovemo mnogo više od 120 gostiju, koliko smo planirali. Nismo bahati i smatram da znamo lepo da raspolažemo parama", kaže Milijana.

foto: Kurir

Kurir.rs/Informer/Foto: Printscreen Facebook, Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track