Ekskluzivno

EKSKLUZIVNI SNIMAK! PEVAČ UHVAĆEN U AKCIJI U ZAGREBU: Pogledajte kako je Sejo Kalač ukrao telefon na pumpi! (VIDEO)

Stars -

Sejo Kalač uhvaćen je kako krade mobilni telefon, i to na pumpi u Zagrebu! Taj čin zabeležila je kamera, a naša redakcija je došla posed ekskluzivnog snimka. Na njemu se jasno vidi kako dečko koji je bio ispred pevača ostavlja svoj mobilni telefon na pultu dok uredno plaća sokove.

foto: Printscreen

Kada je izmirio račun i uzeo kusur, mladić uzima svoje namirnice i odlazi, a zaboravlja svoj mobilni. Na red za kasu stupa i Sejo Kalač. Pevač najpre ostavlja pivo ispred kasirke, zatim rukom pomera taj telefon koji je prethodni kupac zaboravio, a potom vadi novčanik da plati konzerve sa pivom. Dok se raskusurao sa zaposlenom ženom na pumpi, on je osmotrio kako i da mazne uređaj. Nakon što je platio račun, pevač je uzeo svoje alkoholno piće, ali i tuđi mobilni telefon! Nekoliko minuta je prošlo dok je Kalač plaćao i za to vreme se mladić se nije vratio po svoj uređaj. Folker je to iskoristio, pa je sa sobom odneo mobilni, u prilog svedoči i video koji je nastao u septembru prošle godine.

foto: Printscreen

Naša redakcija je pokušala da stupi u kontakt sa Kalačom, ali broj telefona poznat redakciji je bio nedostupan do zaključenja broja.

foto: Printscreen

Problematičan Menadžerka potvrdila Predozirao se tabletama, pa zaspao na stepenicama

Sejo Kalač je i ranije bio poznat kao čovek koji vodi neuredan život. Živeo je burno, ludo, opijen ženama, alkoholom, a pre dve godine je čak i uslikan u jednoj stambenoj zgradi kako leži i spava u hodniku na stepenicama. Iako se spekulisalo da se odao alkoholu ili drogi, žena koja mu je vodila karijeru, Hatidža Hajirić Mujkanović, ispričala je da on ima ozbiljnih zfravstvenih probelema.

- Njegova jetra je oštećena od alkohola. Duži period uzima tablete kako bi pospešile rad jetre, ima problema i sa krvi, pa i zbog toga uzima tablete. Kada uzme lekove odnosno veću dozu tableta onda mu bude loše i spava mu se. Tako se desilo da se sruši na stepenicama i utonuo je u san, a ljudska zloba je onda učinila svoje. Umesto da mu pomognu, fotografisali su ga i objavili - ispričala je tada Hatidža za bosanske medije.

Lična karta Ime i prezime: Sead Sejo Kalač rođen: 5. oktobra 1964 zanimanje: pevač bračni status: razveden

Kurir.rs/Lj.Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track