Najnovije vesti

EMINI JAHOVIĆ DOSTA SVIH PRIČA: Progovorila o bivšem mužu i ono što je rekla biće ŠOK i za njega, a onda OPLELA po BOGATOM TURSKOM MILIJARDERU!
Foto: Printscreen Instagram

NEĆE DA ĆUTI

EMINI JAHOVIĆ DOSTA SVIH PRIČA: Progovorila o bivšem mužu i ono što je rekla biće ŠOK i za njega, a onda OPLELA po BOGATOM TURSKOM MILIJARDERU!

Stars

Emina Jahović se razvela od turskog pevača Mustafe Sandala ali je njihov odnos danas kao da su brat i sestra i nema nikakve zle krvi između njih, i to zbof njihovih sinova.

Emona je istakla da su joj je sreća njenih sinova najvažnija u životu i zato se trudi da očuva dobre odnose sa bivšim suprugom Mustafom.

foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

"Mustafa i ja imamo zajednički interes, a to su naša deca. Ne smemo da uradimo ništa što bi moglo da povredi našu decu. Mi smo još uvek mladi ljudi i možemo da imamo i partnere u životu, ali to mora da bude odmereno i pametno. Bitno je da se naša deca jednog dana ponose", naglašava Emina.

Emina se osvrnula i na neslavan raskid sa turskim biznismenom Sadetinom, i na to što je on već pronašao devojku, poznatu tursku manekenku.

foto: Printscreen/Instagram

"Muškarac može da me osvoji iskrenošću i lepom energijom. Ja sam žena koja ne zahteva mnogo, koja zapravo može sve sama. Meni muškarac nije potreban da bih preživela, da bih stajala na svojim nogama, ja to sve sama mogu. Jednostavno, potrebno je da li da bude samo drug", samouverena je Emina rekla u Premijeri.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...