POČINJE! JK I VRANJEŠ OČI U OČI: Crve mali, šizofrena budaletino, fašističko go.no... Evo za šta je Ognjen tužio Karleušu! TVRDI DA JE OVAKO IZVRŠILA KRIVIČNO DELO
Foto: Profimedia, Marina Lopičić

kurir ekskluzivno saznaje

POČINJE! JK I VRANJEŠ OČI U OČI: Crve mali, šizofrena budaletino, fašističko go.no... Evo za šta je Ognjen tužio Karleušu! TVRDI DA JE OVAKO IZVRŠILA KRIVIČNO DELO

Stars -

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ naći će se uskoro oči u oči i to na sudu po tužbi koju je fudbaler podneo protiv pevačice za povredu ugleda i časti, ekskluzivno saznaje Kurir.

Naime, prvo ročište povodom ove prijave zakazano je već za početak aprila, pa nema sumnje da će ubrzo uslediti i susret navodno bivših ljubavnika.

"U ovakvim slučajevima praksa je da sud naloži da se dve strane suoče kako bi se utvrdila istina", kaže naš izvor.

Podsetimo, nakon što su se u januaru u javnosti pojavile njihove zajedničke fotografije i snimci iz Grčke, pop diva je svom navodnom ljubavniku zapretila i izvređala ga na Fejsbuku. Ognjen je već početkom februara protiv Jelene podneo dve tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti, što je Kurir prvi objavio.

Fudbaler je u privatnoj krivičnoj tužbi podnetoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je pevačica 14. januara uvredila preko društvene mreže Fejsbuk tako što je objavila saopštenje u kojem je navela:

"Ti, crve mali, nećeš fudbal zaigrati više nikad nigde ni u jednom klubu, niti za reprezentaciju. U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš. Svi te preziru jer si fašističko-rasističko go*no. Ti, crve bolesni, možeš da montiraš slike i snimke i šta god ti padne na pamet, možeš da rodiš snimak kako ti golom guzicom sedim na njušci, možeš da smisliš šta god hoćeš - ne možeš mi ugroziti ni brak ni porodicu, a tako si silno, crve, to želeo. Žalim tvoju ženu i tvoje dete, crve. Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad sve zlo vratiti tvojoj. Bežite! Iselite se, crve. Brzo".

foto: Marina Lopičić

Istom sudu Vranješ je podneo i tužbu za naknadu nematerijalne štete, a vrednost spora je dva miliona dinara. Kao dokaz fudbaler je naveo isti razlog, odnosno uvrede koje je ona objavila. Takođe, podneo je i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Odeljenju za visokotehnološki kriminal, zbog postojanja osnovane sumnje da je Karleuša izvršila krivično delo ugrožavanja sigurnosti iz člana 138 Krivičnog zakona.

Kao dokaz, u prijavi je naveden identičan Jelenin citat.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Vranješom, ali on nije odgovarao na naše pozive.

foto: Profimedia

Presavila tabak

Ni ona ne miruje

JK PODNELA 120 TUŽBI PROTIV VRANJEŠA

Jelena Karleuša podnela je navodno 120 tužbi protiv Ognjena Vranješa.

- Tužena je i osoba po imenu Ognjen Vranješ. Hajka i dalje traje, a ja imam dve opcije, ili da se borim protiv svih koji mi žele zlo, ili da postanem žrtva. Mislim da je svima jasno šta sam izabrala - napisala je pevačica na Instagramu prošlog meseca, kada je najavila i rekordan broj tužbi protiv medija.

Samouveren

OGNJEN SPREMAN NA SUOČAVANJE

Ognjen Vranješ spreman je da se suoči sa Jelenom Karleušom na sudu.

- Ognjen nema ništa da krije. Na sudu će se boriti istinom i izneće sve dokaze da su bili zajedno: video-snimke, prepiske, fotografije, kao i ostali dokazni materijal koji poseduje... Njih dvoje su bili u strasnoj i burnoj vezi koja je trajala više od dve godine. On nema nameru da toleriše uvrede i pretnje koje mu je Jelena javno uputila i zato je rešio da je do kraja razotkrije - kaže naš izvor.

Kurir.rs/Ekipa Kurira /Foto: Profimedia, Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja