PRVA IZJAVA HALIDOVOG SINA POSLE JEZIVE SAOBRAĆAJKE:  Kako vozilo izgleda, mi smo dobro prošli! (FOTO)
Foto: Pritnscreen

IMAO SREĆE

PRVA IZJAVA HALIDOVOG SINA POSLE JEZIVE SAOBRAĆAJKE: Kako vozilo izgleda, mi smo dobro prošli! (FOTO)

Stars -

Sin Halida Muslimovića Enis doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u nemačkom gradu Memingemu, na oko 120 kilometara od Minhena, a pukom srećom, on i njegov prijatelj su prošli s lakšim povredama!

Sudeći po slikama u čiji smo posed došli, a koje je i sam Muslimović objavio na Instagramu, prizor s mesta nesreće bio je jeziv, a automobil je potpuno uništen. Bosanski mediji kontaktirali su sa Enisom, koji je objasnio kako je došlo do nesreće.

foto: Instagram

- Zahvalan sam da je sve dobro prošlo. Sve je OK. Bio je to nesrećni slučaj. Automobil nam je iznenada izleteo iz desne u levu traku. Kako vozilo izgleda, mi smo dobro prošli - rekao je on.

foto: Instagram

Inače, od siline udarca u automobilu u kojem se Enis nalazio otvorili su se vazdušni jastuci, što ih je spaslo težih povreda. Zasad, Muslimović će kao posledicu udesa morati da nosi kragnu na vratu.

foto: Instagram

Da je sve u redu, napisao je i Enis na Instagramu. On je objavio slike s mesta nesreće, a potom i fotografiju sebe i druga u ambulantnim kolima sa kragnama oko vrata. Nakon što su se oporavili, momci su s prijateljima proslavili što su dobro prošli u udesu uz komentar:

?? #bmwworld

A post shared by Enis Muslimovic (@enismuslimovic) on

- Ne može nam niko ništa. Njegov otac se nije oglašavao ovim povodom.

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja