HRABRA ODLUKA

OMILJENA SRPSKA VODITELJKA PORODILA SE NA BADNJI DAN: Zbog ćerki se povukla iz medija, a evo čime se sad bavi Nataša Aksentijević (VIDEO)

Stars -

Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević porodila se na Badnje veče i rodila ćerku Veru, a sada se uveliko sprema za novu pozorišnu ulogu.

"Nisam planirala da se odmah vratim poslu iako mi je on velika ljubav, ali kad se tako namestilo rado sam to prihvatila. Niko neće biti na gubitku, jer biću mama koja je srećna i nasmejana, a to je ono što meni posao donosi", kaže Nataša, koju ovih dana gledamo u predstavi „Kako i zašto ubiti muža“, za koju kaže da je lekovita komedija puna saveta.

Nataša otkriva kako izgledaju noći i dani u kući sa dve ćerkice.

"Zabavno i pomalo besano. Ljubav se duplira, duplira se i briga. Ali pošto je ljubav uglavnom veća od brige, bar u mom karakteru, onda ta briga nije ni važna. Tu je i velika borba. Helena voli bebu, učestvuje u presvlačenju, kupanju, ali ima i ideju da je poklopi jastukom kada plače. Nadam se da će sve to proći i da će se lepo slagati. Trudim se da Heleni ne nedostaje ništa i da sve što smo radili pre Verinog dolaska radimo i dalje", objašnjava nekadašnja voditeljka emisije "DNK", kojoj mnogo pomaže suprug Dušan.

Nisam, niti ću da držim dijetu

Iako se većina žena posle porođaja opterećuje kilogramima kod Nataše to nije sluačaj.

"Nije mi baš najpametnija odluka da ne brinem o izgledu. Nikada ne držim dijetu, niti ću. Mada moram da priznam da mi je ideja da, posle čitave decenije, počnem da vežbam, jer ja sam u stvari sportski tip", kroz osmeh kaže ona.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Blic/Foto Dragn Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track