O MILOJKU (74) SRBIJA BRUJI ZBOG LJUBAVI SA 53 GODINA MLAĐOM MILIJANOM: Ja sam nekada bio ličnost! Svirao sam Čenti, Kristijanu i ostalim žestokim momcima! Radio sam i u kockarnici!
Foto: Happy screenshot

BURNA PROŠLOST

O MILOJKU (74) SRBIJA BRUJI ZBOG LJUBAVI SA 53 GODINA MLAĐOM MILIJANOM: Ja sam nekada bio ličnost! Svirao sam Čenti, Kristijanu i ostalim žestokim momcima! Radio sam i u kockarnici!

Stars -

Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21) najkontroverzniji par u Srbiji, o kojem pišu i strani mediji, otkako su ušli u rijaliti Parove proslavili su i malo mesto Pilotići, kod Požege.

Milojko, vremešni mladoženja, pored lepog imanja u Pilotićima ima i stan u Beogradu, tačnije u Novom Beogradu, a sad se spekulise se da će on pripasti mlađanoj devojci.

Povela se priča i kako je Milojko zarađivao, pa je tako u emisiji kod Milimira Marića otkriveno da je lepo svirao harmoniku i da je radio po kockarnicama.

"O kockarnicama može da se priča, ali o ženama ne!", bila je jasna Milijana, čiji je Milojko nekad radio u jednoj od prvih beogradskih kockarnica u koju su dolazili tzv. žestoki momci sa BG asfalta, uključujući i Kristijana, ali sam Milojko nije želeo da mnogo priča o tome.

foto: Happy screenshot

"Ja sam nekada bio ličnost. Svirao sam i u kockarnici ovde u Beogradu u hotelu Jugoslavija, koja je bila prva kockarnica bila jestre Metropol. Ja sam 15 godina radio kod njih. Dolazili su svi, od Čente, Kristijan... Sećam se kad je došao Kristijan, pitao je da li može da slomi ručku, a ja sam pitao šefa i dozvolio mu je... Mene su svi oni voleli, nisam se bojao njih. Bio sam sa njima dobar", ispričao je kod Marića Božić.

Milojko je, navodno, radio u kockarnici, ali nije rekao ko je bio vlasnik te kockarnice.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track