Najnovije vesti

ĐURIŠIĆKA ŠALJE ŽENE KOD GINEKOLOGA: Dođite kod mog dečka na pregled!
Foto: kurir

ŠIRI SVEST

ĐURIŠIĆKA ŠALJE ŽENE KOD GINEKOLOGA: Dođite kod mog dečka na pregled!

Stars

Snežana Đurišić svesna je koliko su redovna mamografija i ginekološki pregledi za žene važni, pa je svog dečka, ginekologa Vanju Miloševića preporučila damama koje kao statisti prisustvuju snimanju "Grandovih" emisijama!

 

foto: Dragana Udovičić

Naime, kad su se ugasile kamere, Đurišićka je, umesto da pije kafu s kolegama i ćaska o neobaveznim temama, odlučila da apeluje na žene da redovno odlaze kod ginekologa.

 

"Devojke, jako je bitno da idete redovno na preglede! Grudi treba da se redovno kontrolišu, ako se na vreme primeti neka promena, znate koliko je veća mogućnost za izlečenje? Mnogo veća!" počela je pevačica a potom se osvrnula na materiju koja joj je u poslednje vreme mnogo bliža, a tiče se ginekologije.

 

foto: Dragana Udovičić

"Takođe je jako važno da idete kod ginekologa redovno na preglede. Na šest meseci obavezno, a neke koje imaju problem ili su imale intervenciju i na manje treba da se kontrolišu. Ni same niste svesne koliko se žena javi s ginekološkim problemima, ali kasno! Obavezno da se javite", rekla im je ona, dok su joj se žene zahvaljivale na ovim savetima.

 

foto: Stefan Jokić

Tada je u priču uskočio Saša Popović, u nameri da isprovocira Snežanu. Znajući da se ona više od godinu dana zabavlja s ginekologom, našalio se da se pravi važna, a potom dodao i da će imati finansijsku korist od tih žena.

 

"Svaka devojka da ode kod Vanje i da mu da po 50 evra za pregled", rekao je Popović, ali je Đurišićka skočila u odbranu svog dečka.


"Vanja radi u državnoj bolnici i on ne naplaćuje preglede! Tako da, ukoliko ih njihov lekar uputi na bolnicu gde on radi, slobodno mogu da dođu, on je odličan ginekolog", rekla je Snežana.

 

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/J. Stuparušić/Foto: Marina Lopičić 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...