ŠERIFOVIĆEVA NAGRDILA TAKMIČARA, NIJE SMEO DA PISNE: Ta matrica zvuči kao sega mega iz 1988. godine! JEL TI KAPIRAŠ ŠTA SE TU PEVA ČOVEČE? (FOTO)
Foto: Printscreen

ŠERIFOVIĆEVA NAGRDILA TAKMIČARA, NIJE SMEO DA PISNE: Ta matrica zvuči kao sega mega iz 1988. godine! JEL TI KAPIRAŠ ŠTA SE TU PEVA ČOVEČE? (FOTO)

Stars -

Takmičar Milan Bukilić iz Podgorice u Zvezdama Granda nagrabusio je od komentara Marije Šerifović, koja ga je uništila svojom surovošću, jer je pevač pokušavao da bude autentičan u svom izvođenju i nastupu.

"Ne kuni me, ne ruži me majko" je jedna od pesama kojom je učesnik pokušao da se dokaže i pokaže u najboljem svetlu, ali mu nije uspelo.

foto: Printscreen

"Milan nikako da iskoreni njegov največi problem, a to je menjanje melodije. Ta dramaturgija u pesmi, jel ti kapiraš šta se tu peva čoveče? To mora da bude ili emotivno da svi popadamo u nesvest,. nema tu drame, to duša proizdvodi to se ne namešta. Ta matrica koja zvuči kao neka video igrica sa sege iz 1988. godine, tragično zvuci, histericno, ali ti si do te mere bio histerican i naporan. Moreas da se saberes jer ti hoces svuda, ali to ne biva", rekla je Šerifovićeva neumoljivo.

foto: Printscreen

On je pokušao da se izvuče, ali nije mu uspelo.

"To što ti proizvodiš to duša proizvodi. to je jedna lagana pesma", nastavila je pevačica u svom stilu.

"A jel si ti ovde došao da nešto naučiš? Jel si isto bio ovde i prošle godine, i šta si naučio, ništa", zaključila je Marija pa ga i pre kraja indirektno eliminisala za dalje takmičenje.

"Možda ti to možeš nekome prodati, ali ovde ne. Ali, ja sam za tebe", bio je surov ali pravedan Bosanac.

foto: Printscreen

"Nije dečko loš, ovde je samo repertoar u pitanju", presudio je Saša Popović na kraju.

"Samo ta tri momenta da si ispoštovao, ti bi ovde bio super. Ja se ovde nerviram kao mesec", rekao je Đorđe David koji je bio mentor ovom takmičaru, koji za sada nije prošao, ali nije umrla ni nada da se vrati u dalje takmičenje.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscren

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track