POSLE OVIH REČI JE MUČENA I UBIJENA! 3 GODINE OD UBISTVA ZVEZDE GRANDA: Poslednje reči i  želje Jelene Marjanović SLOMA SRCE! (VIDEO)
Foto: Vladimir Šporčić, Privatna Arhiva

SEĆANJE NA NASTRADALU PEVAČICU

POSLE OVIH REČI JE MUČENA I UBIJENA! 3 GODINE OD UBISTVA ZVEZDE GRANDA: Poslednje reči i želje Jelene Marjanović SLOMA SRCE! (VIDEO)

Stars -

Danas se navršavaju tri godine od brutalnog ubistva pevačice "Granda" Jelene Krsmanović Marjanović (33), čija smrt ne prestaje da intrigira javnost Srbije.

Nesrećna žena je 2. aprila 2016. godine sa suprugom Zoranom i njihovom ćerkom Janom otišla na nasip Crvenka u Borči na trčanje. Ubica ju je tada presreo na nasipu i zadao joj devet udaraca u glavu nepoznatim predmetom, ostavivši je u vodi kanala. Jelenino telo nađeno je sutradan, a od tada do danas nisu razjašnjene okolnosti zločina, koji je pune tri godine obavijen velom misterije.

foto: Vladimir Šporčić

Jelena se na sceni pojavila sa samo 13 godina, a nakon dugog perioda, na nagovor supruga, vratila se na scenu. Kako je tada rekla, svi su očekivali da se pojavi devojčica, ali pojavila se zrela žena.

Dok je bila na pauzi od scene, pevačica se udala, dobila ćerku ali i izgubila oca koji joj je bio najveća podrška u karijeri. U svom poslednjem intervjuu borila se da ne pusti suze zbog gubitka oca.

"Nažalost, izgubila sam oca, koji je bio uz mene, koji me je podržavao. Ali što kažu, negde izgubiš, a negde i dobiješ. Eto ja sam se u međuvremenu udala, imam već ćerkicu od 4 i po godine. Na inicijativu supruga se vraćam na estradu... ", poručila je tada pevačica.

"Život je za borce. Ili si lav ili te nema. Znam koliko je otac voleo moje pevanje, želim da mu ispunim tu želju", pričala je tada Jelena.

Prisetila se i da su je poredili sa Svetlanom Cecom Ražnatović zbog “peska u glasu”, čak i emocije koju je nosila, ali je želela da ima svoj stil.

foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/Foto Prinscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track