Najnovije vesti

JK JE POSLALA NA REMONT! Bivša Lukasova žena kupila guzu za 7.000 EVRA: Zapalila u tursku BEZ RAZMIŠLJANJA!
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

Stars otkriva

JK JE POSLALA NA REMONT! Bivša Lukasova žena kupila guzu za 7.000 EVRA: Zapalila u tursku BEZ RAZMIŠLJANJA!

Stars

Sonja Vuksanović uložila je pare u u zadnjicu, koju je nedavno povećala na jednoj privatnoj klinici u Turskoj, saznaje Kurir Stars. Ona nije žalila 7.000 evra, koliko je platila intervenciju kako bi joj guza izgledala podignutije.

foto: Printscreen, Damir Dervišagić

"Sonja je zadovoljna svojim telom, ali je uvek želela da ima obliju i zategnutiju zadnjicu. Odlučila se da dopuni gluteuse, jer je danas moderno imati malo veću guzu. Pošto se druži s Karleušom, a i njena pozadina joj se sviđa, pitala ju je gde je ona uradila intervenciju. Jelena joj je dala kontakt estetskog hirurga iz Turske jer je i sama zadovoljna rezultatom, pa je Sonja bez razmišljanja otputovala tamo i završila sve. Nije htela da pretera, nego da to izgleda prirodno i s merom", otkriva naš izvor blizak Vuksanovićevoj.

foto: Printscreen, Damir Dervišagić

Sonja je i sama u januaru napisala na svom Instagram profilu da treba otići kod proverenog stručnjaka, upravo u videu u kom Karleuša hvali poznatu kliniku za estetsku hirurgiju.

"I kad se odlučite za estetske zahvate, birajte najbolje stručnjake, jer je zdravlje uvek na prvom mestu. Vrhunske rezultate bez komplikacija mogu da vam garantuju vrhunski i u svetu priznati doktori", napisala je ona tada.

foto: Kurir

Kurir.rs/J. Stuparušić/Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...