KARLEUŠA JE BILA LUDA ZA NJIM, A ON JE ODUVAO BEZ PARDONA! Bio je prva i jedina Jelenina NEUZVRAĆENA LJUBAV! A evo kako mu se MALA OD SKANDALA OSVETILA!
Foto: Printscreen Instagram

posle svih lomova

KARLEUŠA JE BILA LUDA ZA NJIM, A ON JE ODUVAO BEZ PARDONA! Bio je prva i jedina Jelenina NEUZVRAĆENA LJUBAV! A evo kako mu se MALA OD SKANDALA OSVETILA!

Stars -

Otkako se pojavila na javnoj sceni, bila je jedinstvena i svoja, neko ko diktira trendove. Njena specifična boja glasa odmah ju je izdvojila od ostalih koleginica na estradi. Svojim ponašanjem, izjavama i nastupima opravdala je nadimak „mala od skandala“, koji je dobila na osnovu stiha iz hit pesme „Slatka mala“, snimljene 2005. godine. Važi za osobu koja nema dlake na jeziku, zbog čega je često bila u sukobu sa okruženjem.

Međutim, postoji jedan muškarac koji joj nije uzvratio ljubav. Radi se o pevaču Željku Šašiću, u koga je Jelena bila zaljubljena još kao tinejdžerka.

- Verujem da je njemu ta priča veoma smešna, a i meni je sada. Željko je divan momak, ali moj ukus se od tada, kada sam imala četrnaest godina, drastično promenio. Sve moje dečje ljubavi bile su divne. Svaka mi je bila uzvraćena sve do u to vreme mladog pevača Šašića, koji je bio mnogo stariji od mene i, naravno, dete ga nije interesovalo. E, tu sam doživela prvo ljubavno razočaranje, ali i usvojila pouku: za ljubav se treba boriti - pričala je mnogo godina kasnije gospođa Karleuša Tošić, koja se nikada nije stidela nijednog perioda svog života.

foto: Damir Dervišagić

- Ne mogu da kažem da se stidim bilo čega, pre bih rekla da su mi smešne neke lude modne faze kroz koje sam prošla na dosadašnjem putu. Ponosna sam na svoj krvavi rad, trud i odricanje. Bila sam odličan đak, a posebno sam se isticala u muzici, likovnom vaspitanju i jezicima. Pobeđivala sam na svim takmičenjima iz tih oblasti, bila sam član hora, svirala flautu. Ništa mi nije nedostajalo. Roditelji su mi pružili divno i spokojno detinjstvo, ali ja sam jedva čekala da porastem i da budem velika. Maštala sam o tome kako ću jednog dana biti slavna pevačica, doživeti aplauz i putovati svetom... Eto, ja sam dokaz da se snovi ostvaruju - iskreno je opisala popularna pevačica pre nekoliko godina sećajući se kako je sa šesnaest snimila svoj prvi CD „Ogledalce“. On ju je odmah vinuo u sam vrh estradne scene i omogućio joj dodatnu finansijsku sigurnost i glamur o kome je tako dugo maštala.

I danas se slatko nasmeje na sećanje kako joj je jedina neuzvraćena ljubav u mladosti bio folk pevač Željko Šašić, kojem je jednom prilikom na plaži u Budvi prišla i britko mu saopštila da će jednog dana biti veća zvezda od njega.

- On je tada bio jako velika faca, imao je dugačke lokne. Sve su se devojke, pogotovo one iz Zemuna, palile na Željka Šašića, pa tako i ja. Sećam se, bio je u Budvi na plaži sa 50 svojih obožavateljki i nije hteo da mi kaže ni “Zdravo!”. Ja sam mu prišla i stala ispred peškira na kojem je ležao, zaklonivši mu sunce i rekla: “Ja ću biti veća zvezda od tebe!” – ispričala je Jelena na na jednoj televiziji pre sedam godina.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs, Lj. S. / Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track