VODITELJKU USRED RIMA ZAUSTAVILA POLICIJA! Zbog greške koju je napravila bili su NEUMOLJIVI!
Foto: Dragana Udovičić

DRAMA

VODITELJKU USRED RIMA ZAUSTAVILA POLICIJA! Zbog greške koju je napravila bili su NEUMOLJIVI!

Stars -

Vesna Dedić nedavno je na proputovanju po Rimu doživela neprijatnost kada ju je policija zaustavila i zabranila da nastavi da vozi. Zajedno sa njom, bila je njena koleginica i bliska prijateljica Sanja Marinković, koja je bila svedok ove njene rasprave.

"Tokom razgledanja turističkih atrakcija u Italiji, Sanja Marinković i Vesna Dedić došle su na ideju da iznajme bicikl za tri osobe kako bi se vozile po Rimu. Kada su to učinile, Vesna je sela na mesto koje je predviđeno za vozače. Posle nekoliko minuta, zaustavila ih je policija i naredila da odmah prestanu sa vožnjom jer Vesna ne vozi po saobraćajnim pravilima u Italiji. Iako su u prvom momentu ostale zatečene, a Vesna pokušavala da sazna šta je uradila, policajci su bili neumoljivi u odluci da napusti mesto vozača. Nisu uspeli da se razumeju u čemu je Vesna pogrešila, ali je svakako Sanja umesto nje nastavila da vozi", kaž izvor upućen u čitavu priču.

Vesna Dedić kasnije je potvrdila čitavu priču, ali nije otkrivala kako je tačno došlo do nesuglasica. Ova drama, pak, nije uspela da pokvari njihov boravak u Italiji gde su uživale nekoliko dana.

Kurir.rs/Blic/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track