DEA PRIZNALA DA SU JOJ MLADEN, MAJKA I BAKA BILI NAJVEĆA PODRŠKA TOKOM AGONIJE KROZ KOJU JE PROŠLA: Sve je začudilo kako je voditeljka reagovala na pitanje o svom OCU!
Foto: Printscreen

SVE JE BOLJE

DEA PRIZNALA DA SU JOJ MLADEN, MAJKA I BAKA BILI NAJVEĆA PODRŠKA TOKOM AGONIJE KROZ KOJU JE PROŠLA: Sve je začudilo kako je voditeljka reagovala na pitanje o svom OCU!

Stars -

Dea Đurđević preživela je pravu agoniju kada joj je autobus otkinuo ruku, ali se sve vreme trudi da ostane pozitivna.

Ona je pričala o svom oporavku, ali i ko joj je bio najveća podrška tokom lečenja. U pitanju su njena majka i njen izabranik Mladen Mijatović, koje je prvo videla nakon što je otvorila oči posle operacije. Tada je shvatila da je srećna što i dalje ima ruku, ali i majku i Mladena.

foto: Printscreen Instagram

Voditeljka je istakla da iako je imala nekoliko preloma, trudila se da zadrži "vedar duh" i da nikada nije pomislila da je došao kraj. Sada je na fizikalnim terapijama, ali i dalje ostaje u bolnici, kako ju je savetovao doktor.

Na pitanje da li sada oseća ruku, Dea je odgovorila ovako:

"Vidiš fizički... Kako da vam objasnim, ruka je spelt nerava i doktor bi mogao da objasnim. Kroz terapije ću moću u potpunosti da je osećam, treba još vremena da prođe."

foto: Pink.rs

Najteži trenutak je voditeljki bio kada nije mogla da sedne. Tada je kako kaže, gledala u plafon i ležala. Iako je istakla kako su joj najveća životna podrška bili Mladen, majka i baka, na pitanje da li ju je otac zvao sve ovo vreme nije želela da odgovori.

"O tome ne želim da govorim", izjavila je Dea.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track