Tuga ne jenjava

NEMOJ DA STOJIŠ NAD MOJIM GROBOM I PLAČEŠ, JA NISAM UMRLA: Jelena Karleuša objavila reči za pokojnu majku Divnu koje kidaju DUŠU, a u ovu TAČKU neprestano gleda na NEBU (VIDEO)

Stars -

Jelena Karleuša nedavno je ostala bez najveće podrške u životu, majke Divne Karleuše, koja je preminula 3. marta posle duge i teške borbe sa strašnom bolešću.

Pevačica je veoma teško podnela majčinu smrt, uskoro će biti 40 dana od Divnine smrt, a na društvenim mrežama objavljuje Divnine fotografije i snimke. JK je ovaj put podelila je emotivnu pesmu koja je sve rastužila.

U pitanju je pesma Meri Elizabet Fraj, u kojoj se Jelena pronašla.

foto: Sonja Spasić

"Mi ne umiremo. Nemoj da stojiš nad mojim grobom i plačeš, ja nisam tamo, ja ne spavam. Ja sam hiljadu vetara koji duvaju, ja sam dijamantska svetlost na snegu, ja sam sunce u zrelom zrnu, ja sam nežna, jesenja kiša. Kada se probudiš u jutarnjoj tišini, ja sam brzo podizanje tihih ptica u kružnom letu. Ja sam mekane zvezde koje sijaju noću. Nemoj da stojiš nad mojim grobom i plačeš. Ja nisam tu, nisam mrtva", podelila je Jelena na svom profilu na Instagramu.

foto: Printscreen

Potom je postavila video na kojoj sija jedna zvezda sa Divninim imenom.

Kurir.rs/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track