KARLEUŠA SPREMILA POSEBAN POKLON ZA DIVNU: JK kupila mami zvezdu na nebu! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Stefan Jokić, J.S.

EMOTIVNO

KARLEUŠA SPREMILA POSEBAN POKLON ZA DIVNU: JK kupila mami zvezdu na nebu! (FOTO)

Stars -

Jelena Karleuša odlučila je da se na još jedan način oduži nedavno preminuloj majci Divni Karleuši, tako što joj je na 40 dana od njene smrti kupila zvezdu na nebu!

foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Pevačica i dalje veoma pati za ženom koja joj je bila glavni oslonac u životu, a to pokazuju gestovi koje i dalje čini za nju. Budući da se juče navršilo šest nedelja od Divnine smrti, Jelena je odlučila da to obeleži na jedinstven i poseban način. Prvo je na spomenik postavila veliku fotografiju svoje majke iznad koje je pozlaćenim slovima napisano njeno ime i prezime.

foto: Sonja Spasić

Kasnije je Jelena sa svojim obožavaocima podelila kratak snimak na kojem se vidi sazvežđe i jedna zvezda koja je sjajnija od ostalih. Njeno ime je Divna.

foto: Printscreen Instagram

Karleuša je kupila ovo nebesko telo preko jedne kompanije koja se na teritoriji Srbije bavi njihovom prodajom i izdavanjem sertifikata da posedujete istu.

foto: Printscreen Instagram

Takođe, osim podataka o registraciji, vlasnik dobija i koordinate, preciznu grafičku mapu sa sazvežđem i jasno obeleženu imenovanu zvezdu. Inače, svaka zvezda može se videti i pomoću amaterskog teleskopa.

foto: Printscreen/Instagram

Kada je objavila pomenuti video na društvenim mrežama, brzo su počeli da pristižu komentari njenih pratilaca, koji su bili podeljeni. Dok su se jedni divili ovom gestu, drugi su je dobronamerno savetovali da mora da nastavi dalje život i da bude jaka.

foto: Printscreen/Instagram

- Ti si majka, moraš zbog ćerki da se držiš i da se ne predaješ. Moraš se trgnuti - jedan je od komentara. Osim Divne, koja je svoju zvezdu zahvaljujući ćerki Jeleni dobila juče, i druge poznate ličnosti mogu se pohvaliti time. Vlasnici nebeskih tela su: Tom Kruz, Džon Travolta, Mik Džeger, Vitni Hjuston, Madona, Sofija Loren, Opra Vinfri. I u Srbiji je među poznatima postao trend kupovine zvezde, pa se svojom mogu pohvaliti Marija Šerifović, Tijana Dapčević, Olivera Kovačević, Sanja Marinković, Jelena Janković, Aco Pejović.

I. Ercegovčević - J. Stuparušić/ Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Stefan Jokić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track