VESELI

MILICA TODOROVIĆ I MIRZA SELIMOVIĆ POSETILI REDAKCIJU KURIRA: Pogledajte šta su sve rekli o duetskoj pesmi, jedno o drugom i daljim planovima! (KURIR TV)

Stars -

Milica Todorović i Mirza Selimović objavili su duetsku pesmu "Avet", koja je za kratko vreme pobrala simpatije publike, a pevački par je dugo tražio idealne stihove koje bi zajedno mogli da otpevaju.

Popularni dvojac je tim povodom posetio našu redakciju kako bi nam preneo utiske.

foto: Ana Paunković

"Mirza je meni poslao nekoliko puta demo-snimak neke druge pesme, ja nisam bila nešto oduševljena i nije nam se dalo da snimimo. Kažemo da nam je ovo treća sreća. Ja se uvek femkam kad mi stigne neki demo-snimak jer sam perfekcionista i uvek mislim da je nešto nedovoljno dobro. I ovog puta sam se dvoumila, moram da priznam. Ali kad god sam se dvoumila, ja sam imala hit", objasnila je Todorovićeva, koja se iznenadila kad smo joj rekli da je duet već peti u trendingu po slušanosti na Jutjubu.

foto: Ana Paunković

Njih dvoje oduševljeni su našom redakcijom.

"Bio sam već jednom, ali nisam bio u obilasku. Sad smo zajedno u obilasku i divno je zaista. Drago mi je što smo tu, nadam se da ćemo i u budućnosti dolaziti da se družimo i to češće. Upoznali smo i urednike, i Milica kaže: `E, sad znamo koga ćemo da tužimo`. Sjajno sarađujemo sa Kurirom i nadam se da će se tako nastaviti, hvala vam na svemu" rekao je Mirza.

foto: Ana Paunković

Pevačica je svojim prepoznatljivim humorom opisala druženje s nama i kroz osmeh na poručila:

"Svaki put mi je lepo kod vas, svi ste fini i kulturni dok ne bude neki naslov. Ali to je sve u opisu posla, malo se mirimo, malo se volimo".

Koje detalje su nam sa snimanja spota prepričali i šta su još rekli o daljim planovima pogledajte u intervjuu.

Kurir.rs/ M. T./ Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja