Najnovije vesti

OLJA BEĆKOVIĆ JE GLUMICA, VODITELJKA, ĆERKA VELIKOG PISCA: Bila je udata za SVEŠTENIKA, a retko ko zna da ima SESTRU BLIZNAKINJU! Potpuno su RAZLIČITE, a evo čime se Ljudmila bavi (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

Imena dobile po stihovima Vladimira Majakovskog

OLJA BEĆKOVIĆ JE GLUMICA, VODITELJKA, ĆERKA VELIKOG PISCA: Bila je udata za SVEŠTENIKA, a retko ko zna da ima SESTRU BLIZNAKINJU! Potpuno su RAZLIČITE, a evo čime se Ljudmila bavi (FOTO)

Stars

Da voditeljka Olja Bećković, koju odnedavno ponovo gledamo na malim ekranima, ima sestru bliznakinju malo ko zna.

foto: Printscreen/Facebook

Srpska glumica, novinar i televizijski voditelj, ćerka pisca Matije Bećkovića i Vere Pavladoljske pet minuta je mlađa Ljudmilina sestra, bliznakinja!


Sestre su nasledele umetničku crtu od roditelja, Ljudmila je profesor muzike, dok je Olja diplomirala glumu, ali pored toka njih dve su potpuno različite.

"Želela sam da budem sličnija Ljudmili, smirenija, darovitija, prirodnija.

Fizički smo sasvim različite, toliko da u mladosti nije bilo uverljivo ni da smo sestre. Nekim čudom, s godinama sve više ličimo. Ljudi se manje zaprepašćuju kad čuju da smo bliznakinje. Različite smo, koliko se razlikuju leva i desna ruka - ja sam levoruka. Ljudmila je daroviti umetnik, stvaralac,u svakom smislu. Ja sam tumač stvaralaštva. Ona vidi šta ja ne vidim, ja razumem ono sto ona ne razume. Idealan par", rekla je jednom prilikom Olja Bećković.

foto: Kurir

 

Imena dobili po stihovima Majakovskog

"Oblak u pantalonama” Vladimira Majakovskog naveli su Matiju Bećkovića da svojim ćerkma da imena Ljudmila i Olja. U to vreme nije bilo ultrazvuka, tako da je određivanje pola deteta bilo čisto nagađanje.

foto: Printscreen/Facebook

I osećam -
"ja" za mene je malo.
Neko se otima iz utrobe moje.
Halo! Ko je?
Mama?
vašeg sina nešto divno boli!
Mama!
Zapaljeno mu je i srece i vene.
Recite sestrama, Ljudmili i Olji,
on nema kuda da se dene.

 

Odlomak iz poeme “Oblak u pantalonama” Vladimir Majakovski

foto: Marina Lopičić

Bećkovićeva bila u braku sa ocem Bake Praseta

Olja Bećković dva puta se udavala, a prvi put još dok je bila na studijama glume na FDU. Naime, sklopila je brak sa Nenadom Ilićem, ocem popularnog jutjubera Baka Praseta! Međutim, veoma brzo su uvideli da nemaju mnogo toga zajedničkog i razveli su se. Ilić je u to vreme bio asistent na FDU i predavao je voditeljki. 

foto: Damir Dervišagić, Printscreen Youtube/Baka Prase, Printscreen Youtube

 

Kurir.rs/blizanci/Foto Printscreen

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...