PREŠAO SAM 1.500 KM IZ BRISELA DA DOĐEM, A ONA SE NIJE POJAVILA: Ognjen Vranješ žestoko napao Karleušu pred SUDIJOM, a ovako su mu odgovorili njeni ADVOKATI! (KURIR TV)
Foto: Nemanja Nikolić

DETALJI

PREŠAO SAM 1.500 KM IZ BRISELA DA DOĐEM, A ONA SE NIJE POJAVILA: Ognjen Vranješ žestoko napao Karleušu pred SUDIJOM, a ovako su mu odgovorili njeni ADVOKATI! (KURIR TV)

Stars -

Jelena Karleuša nije se pojavila u Prvom osnovnom sudu, gde je trebalo da bude održana medijacija sa njenim bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom.

On je došao iz Brisela, a advokatski tim pevačice je na sve nacine pokušavao da je opravda. Na početku ročišta,sudija Dragan Martinović je konstatovao da nema dokaza da je ona lično primila poziv.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Pevačicin branilac je rekao da su oni iz medija saznali kao i u pisarnici suda. Zamolili su sud da im odobri kopiranje svih dokaza koji su predati uz tužbu 8. februara 2019. godine. Ognjenov advokat se tome usprotivio i dodao da je jasno da muzička zvezda odbija da prihvati poziv i da se oglušava o sud i da ne sarađuje.

Na to je Jelenin tim rekao da nije moralno da se zahteva od nekog da dođe na ročište dok ne istekne 40 dana i da se ne radi o izbegavanju. Ono što je ineteresantno je da Jelenin pravnik rekao da nije u kontaktu sa svojim klijentom i da ne zna gde se ona nalazi, ali da može da udje na Kurirov sajt da se informiše. Zbog toga ga je sudija opomenuo.

foto: Prinrtscreen Instagram

Vranjes je tada zatražio reč, a sudija je odobrio.

"Smatram da je ovo nepoštovanje mene. Ja sam iz Bosne, ali boravim u Biriselu. Prešao sam 1.500 kilometara da bih ispoštovao sud, i nema nikakve logike da nije dobila poziv i da nije znala za ročište. Njeni branioci su bili i na prvom ročištu, pa mi nije jasno kako to da se sada nije pojavila", rekao je fudbaler.

foto: Nemanja Nikolić

Ognjenov advokat je pitao da li je obavestio Jelenu o ročištu na šta je njen branilac odgovorio:

"Na ovo pitanje nisam dužan da odgovorim, ali iz poštovanja ću to učiniti. Nisam bio na glavnom pretresu, ali je bi prisutan pripravnik."

Sudija je odlučio da se ročište održi i naredno je zakazao za 31. maj. Sudija je doneo odluku da okrivljenu pozove preko policije, a ukoliko se ni tada ne pojavi, biće izdat nalog za dovođenje.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/LJ.S, Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track