BOJAN MAROVIĆ DOVODI INVESTITORE IZ KINE I RUSIJE?! Znamo ga po jednom hitu, a OVO je pravo zanimanje CRNOGORSKOG PEVAČA!
Foto: Printscreen YT

ovo niko nije znao

BOJAN MAROVIĆ DOVODI INVESTITORE IZ KINE I RUSIJE?! Znamo ga po jednom hitu, a OVO je pravo zanimanje CRNOGORSKOG PEVAČA!

Stars -

Bojan Marović retko priča o svom privatnom životu, a kako izgleda i o poslovnim planovima. Poznato je da je diplomirani čelista i da se bavi profesionalno muzikom, ali ono što je nepoznato, kada je ovaj pop muzičar u pitanju je da je on partner u jednoj velikoj firmi, koja se bavi uvozom mermera i granita.

Da se radi o ozbiljnoj firmi, zbog koje će Bojan možda dići ruke od svog glavnog zanimanja, jer je Bojan kupio rudnik, a za saradnju sa njim su zainteresovane i neke velike korporacije iz Rusije i Kine.

“Ja ne pričam o tome, pa mi je čudno kako je to došlo do vas. Iskreno, nikada mi nije bila namera, niti postoji ikakva šansa da prekinem da se bavim pevanjem. Meni je muzika uvek bila na prvom mestu, a sticajem okolnosti, zbog brzom napretka firme sa kamenom, sklopili smo nekoliko ugovora sa velikim kompanijama, pa je kupovina rudnika bila logičan potez. Ništa ne brinite, neću se povući sa scene -rekao nam je Bojan.

foto: Printscreen YT

Zanimljivo je, da je u novom poslu Bojanu podrška i njegov rođeni brat, inače proslavljeni fudbaler Boris Marović.

Podsetimo, kada se Bojan pojavio, napravio je bum svojim prvim hitovima, "Tebi je lako" i "Više te nema", nakon čega su ga svi upamtili po dečačkom šarmantnom licu.

foto: Printcreen YT

Kurir.rs / Foto: Pritnscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track