KOMŠIJE IZ NATALINCA RASKRINKALE ŠUMADINCA:  Godinama se bavi skidanjem magije, lagao je i muljao sa vradžbinama, doživeo je 3 KLINIČKE SMRTI iza njih se krije JEZIVA TAJNA
Foto: Vladimir Šporčić

STARS PATROLA

KOMŠIJE IZ NATALINCA RASKRINKALE ŠUMADINCA: Godinama se bavi skidanjem magije, lagao je i muljao sa vradžbinama, doživeo je 3 KLINIČKE SMRTI iza njih se krije JEZIVA TAJNA

Stars -

Meštani sela u kojem je pevač odrastao tvrde da je izmislio svoje tri kliničke smrti, već da je skokom u septičku jamu, pa u bunar, a potom i vešanjem u šumi, hteo sebi da oduzme život

Internet senzacija Zoran Petrović Šumadinac, koji se preko noći proslavio pesmom „Autotjun“, imao je burnu prošlost. Godinama se bavi skidanjem magije, lečenjem bolesti preko aure i uklanjanjem negativne energije, a vidovitost je, prema njegovim tvrdnjama, dobio nakon što je doživeo tri kliničke smrti.

Ta priča navela je ekipu Kurir Starsa da poseti njegovo rodno selo Natalinci kod Topole i sazna istinu. Ispostavilo se da je ona nalik pravom hororu. Na samom ulasku u mesto jedan seljanin neprijatno je dobacio:

Kuća u kojoj  je Zoran živeo
Kuća u kojoj je Zoran živeofoto: Vladimir Šporčić

- Ako tražite onog prevaranta, ne živi više ovde. Sreća njegova što je otišao. On je bruka za Šumadiju - rekao je starac, koji je tvrdio da je prevario stanovnike Natalinaca za pare.

- Lagao je i muljao sa vradžbinama. Ovde nije mogao da uzima bogzna kakve pare, ali je klepao. Samo neka je što dalje. Objavite da je lažovčina - rekao je meštanin.

NAPUSTIO  RODNU ZEMLJU Komšije kažu da je  imanje prodao nekim  Beograđanima
NAPUSTIO RODNU ZEMLJU Komšije kažu da je imanje prodao nekim Beograđanima foto: Vladimir Šporčić

Posle razgovora, čovek nas je uputio na kuću u kojoj je Zoran odrastao. S obzirom na to da Šumadinac sada živi u stanu u Gornjem Milanovcu, koji je kupio za 60.000 evra, čudno nam je bilo to što je nekada živeo u skromnom, neomaletisanom zdanju. Komšinica preko puta izašla je da porazgovara sa nama.

- Tu je bio sa majkom i sinom, ali su pre nekoliko godina prodali Beograđanima plac i otišli u grad. Zoran je imao krize i neke traume, pa je tri puta probao da se ubije. Jednom je pokušao da skoči u bunar, drugi put se bacio u septičku jamu pa su ga izvlačili, a treći put jedva je ostao živ. U onoj tamo šumi (pokazala prstom) hteo je da se obesi, pa ga je moj pokojni suprug skidao sa vešala i spasao mu život u poslednji čas. Užasno! Ne znam razloge njegove ludosti, samo sam to čula iz priče. Malo me je strah svega toga. Od tada ovaj kraj nazivaju „horor mestom“. Najbolje bi bilo da odete kod njegove kume, ona će vam sve ispričati - rekla je komšinica.

foto: Vladimir Šporčić

Pevačevu kumu nismo zatekli kod kuće. U poljoprivrednoj apoteci u kojoj je radio, niko od zaposlenih nije smeo da priča.

- Znam da ste iz novina, ali nemojte da me slikate. Želim samo da vam otvorim oči i skrenem pažnju na onog Šumadinca. Vodite računa, nije on cvećka. Toj budali svašta može da padne na pamet. Ludak je pokušao da se ubije jer je bio nezadovoljan životom, stalno se nešto motao okolo. Ma neka ide što dalje odavde - rekla je edna starija gospođa.

Mesto  nesreće Šuma u  kojoj je hteo  da se obesi
Mesto nesreće Šuma u kojoj je hteo da se obesifoto: Vladimir Šporčić

Šumadinac je, inače, pre nekoliko godina u Gornjem Milanovcu razvio i biznis. Pojedini klijenti koje je lečio, skidao im magiju preko aure i proricao sudbinu osudili su ga da ih je prevario za novac.

Kurir.rs/M. DEJANOVIĆ Foto: Vladimir Šporčić

foto: Promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track