Najnovije vesti

POZABAVITE SE NJENOM ISTORIJOM, DA VIDITE KO JE ONA! Halid Muslimović optužen da je pretukao ljubavnicu zbog duga od 94.500 €, sad se oglasio: Rekao sam svoju stranu priče!
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

ŠOK

POZABAVITE SE NJENOM ISTORIJOM, DA VIDITE KO JE ONA! Halid Muslimović optužen da je pretukao ljubavnicu zbog duga od 94.500 €, sad se oglasio: Rekao sam svoju stranu priče!

Stars
09:45h

Pevač Halid Muslimović optužen je za teško nasilje protiv bivše partnerke Sonje Bašić iz Velike Kladuše i mogao bi da završi u zatvoru! Protiv pevača. koji je eks-ju publici poznat kao "Plavi čuperak". Podignuta je optužnica u decembru, a suđenje je počelo. Međutim, on se na prvom ročištu nije pojavio.

Halid je, navodno, pretukao i iz automobila izbacio svoju bivšu dragu, kojoj je dugovao, ni manje ni više nego 94.500 evra, a nasilje se dogodilo kada je žena zatražila da joj vrati deo duga. Kako se navodi, ona nije jedina žena kojoj je Halid dugovao veće sume novca, ali se druge dame nisu oglašavale javno, niti ga tužile.

Hlid Muslimović tim povodom kratko je izjavio da "ne daje izjave", jer će "sud reći svoje".

"To je montaža iz raznih uglova, a mediji koji se toliko interesuju za ovaj slučaj, trebalo bi da se pozabave istorijom te žene i vde kakva je ona", rekao je u telefonskom razgovoru o ženi s kojom je bio u emotivnoj vezi.

foto: Dragan Kadić

Pevač je ranije, preko svog advokata pokušao da smiri situaciju i zataška slučaj, ali mu to nije uspelo. Naime, on jemolio Sonju da se vide i uz kafu "dogovore o svemu", uz obećanje da će joj dug od 94.500 evra vratiti u ratama, ako prestane da se oglašava u medijima i ako odustane od tužbe.

Umesto kafe, dobio je žestok odgovor.

"Neću odustati, suviše sam povređena. Što se tiče viđanja sa njim, od toga nema ništa, nikad tu kafu nećemo popiti", istakla je  ona tada.

Sonja tvrdi da ju je u leto prošle godine Halid tri puta udario rukom preko usta, a potom uhvatio za kosu, izvukao iz kola i izbacio. Pala je i udarila je desnim kukom o kamen i tako zadobila povrede. Sve to se, prema navodima napadnute žene, desilo kada je tražila da joj Halid vrati novac.

"Tokom vožnje sam ga upitala kad će da mi da 22.000 maraka. Poludeo je, okrenuo automobil prema Banjaluci, vozio 150 na sat. Molila sam ga da zaustavi, jer neću da poginem, imam decu. Onda je počeo da me udara i izbacio me", rekla je svojevremeno Sonja.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Srpskainfo/Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...