Najnovije vesti

STANIJA JE OTROMBOLJENA STARLETA U PENZIJI! Tamara Đurić nikad brutalnija: Samo je za svađu s Miljanom Kulić, a i za to je malo plaćena!
Foto: Damir Dervišagić

OPLELA

STANIJA JE OTROMBOLJENA STARLETA U PENZIJI! Tamara Đurić nikad brutalnija: Samo je za svađu s Miljanom Kulić, a i za to je malo plaćena!

Stars

Brojni fanovi na društvenim mrežama pokrenuli su raspravu o tome kako sukob između Stanije Dobrojević i Sandre Afrike potiče još od "Farme", jer je navodno Sandra tada podržavala Tamaru Đurić.

 

Navodno, Sandra je tada Tamari, kada je dolazila na žurku, unosila informacije i dezinformacije, kako bi, navodi se dalje, Tamara što ćešće napadala Dobrojevićevu. Tim povodom, Tamara se i oglasila:

 

"Sandra mi tada nije unosila nikakve informacije iz spoljnog sveta jer sam informacije prosto imala, a nisu mi bile potrebne. Posebno u sukobima sa Stanijom. Informaciju celu ona daje svojom pojavom. Ono loše odrađeno lice meni je informacija o njoj. Više ništa nije bilo potrebno za raspravu sa njom", rekla je ona, a potom se osvrnula i na sukob između Stanije i Sandre na "Zadrugoviziji".

 

foto: Printscreen

"Što se tiče Stanijinog i Sandrinog sukoba, bio je potpuno nepotreban. Sandra je samo komentarisala, bila je u žiriju, a ova se blamirala sa ostalim učesnicima."

 

 

"Nije bitno ko je gde igrao i ko je šta radio. Bitno je gde je ko sada. Sandra je sada uspešan pevač koji peva za ozbiljan novac, a Stanija je neuspešna starleta, rekla bih u invalidskoj penziji zato što izgleda kako izgleda. Ona je zaista starleta u penziji, a Sandra je pevačica u usponu. O vokalnim sposobnostima ja neću da sudim, ali Sandra je ozbiljno plaćeni pevač i u dijaspori i kod nas, a Stanija je plaćena da se svađa sa Miljanom Kulić, a pretpostavljam da je malo plaćena, jer joj se ona zadnjica poprilično otromboljila i tonus lica koji je pao kao da ima 60 godina, a ne 40", pa dodaje:

 

"Ja izbegavam te termine ujutro kada ustane ili uveče kada legne, kada skine tonu šminke, jer me tada plaši. Što se tiče Sandre i nje - obe su počele isto. Obe su bile plesačice. Ova je plesala oko Mileta Kitića, a ova je plesala samo oko 'kitića'. Plesale su obe, samo je Sandra sada uspešna, a ova je neuspešna", zaključila je ona.

 

foto: Printscreen

Kurir.rs/Espreso/Foto: Damir Dervišagić

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...