ZAMALO DA DOBIJEM ŠOLJU U GLAVU, BILO MI JE JAKO TEŠKO: Sanjina bivša drugarica bila je na stubu SRAMA zbog onoga što je sada Stankovićeva PRIZNALA!
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

prošla agoniju

ZAMALO DA DOBIJEM ŠOLJU U GLAVU, BILO MI JE JAKO TEŠKO: Sanjina bivša drugarica bila je na stubu SRAMA zbog onoga što je sada Stankovićeva PRIZNALA!

Stars -

Sanja Stanković je nedavno u svađi sa devojkom Jovanom Tomić Matorom priznala da je bila žrtva nasilja i zlostavljanja, a sada se oglasila i njena bivša drugarica iz prve sezone rijalitija.

Andrijana je jednom prilikom izjavila "da zna neke stvari iz Sanjinog privatnog života o kojima ćuti" i doživela osudu Sanje i Matore koje su s njom prekinule svaki kontakt.

foto: Damir Dervišagić

Iako pevačica nikada nije izgovorila ono što zna o Sanji, preživela je agoniju, a evo šta sada kaže:

"Tada, kada sam zamalo dobila šolju u glavu, bilo mi je jako teško, jer sam u dubini duše znala da nista loše nisam pomislila. Ni sada im ništa loše ne bih pomislila i, kao što svi znate, ni posle, a ni unutra nisam govorila o tim stvarima. Smatram da su tada namerno izmanipulisale situaciju u svoju korist", rekla je ona i dodala:

foto: Printscreen Pink Tv

"Sada mi to više nije bitno, jer ko su Sanja i Matora? U mom životu niko. Nikada nije ni trebalo da budu bitne, ali "Zadruga" je velika psihološka igra i unutra ne znaš da proceniš šta je pravo, a šta ne. Za mene u "Zadruzi" apsolutno niko i ništa nije bilo pravo, tako se bar na kraju ispostavilo."

"Sve se u životu vrati. Ja se ne svetim, ima neko ko to odozgo gleda sve. Nek im je Bog u pomoći, sve najbolje im želim", zaključila je na kraju.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Pink, Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track