Najnovije vesti

MALA OD SKANDALA UHVAĆENA U LAŽI: Kopirala Madonu, pa se pohvalila na društvenim mrežama da je original! FANOVI JE UBRZO DEMANTOVALI!
Foto: Damir Dervišagić

Preigrala se

MALA OD SKANDALA UHVAĆENA U LAŽI: Kopirala Madonu, pa se pohvalila na društvenim mrežama da je original! FANOVI JE UBRZO DEMANTOVALI!

Stars

Ceo svet oduševljen je nastupom megapopularne Madone, koja je na nedavnoj dodeli Bilbordovih priznanja zajedno sa pevačem Malumom pevala na bini pomoću holograma. Brojne ličnosti iz sveta muzike, filma i televizije danima joj kliču, odaju priznanje da je doživotna kraljica šou-biznisa, žena revolucija, jedinstvena i uvek neponovljiva. Svi, osim naše Jelene Karleuše!

 

foto: Printskrin Jutjub

Ona je, naime, ubeđena da je Madona baš nju iskopirala, tako što je navodno videla na Jutjubu snimak JK iz 2010. godine, kada je u emisiji "Ami Dži šou" predstavila pesmu "Muškarac koji mrzi žene" pomoću holograma. U početku je izbegavala da direktno optuži svetsku pop kraljicu da je pokrala njenu ideju, pa je samo objavljivala snimak svog nastupa na društvenim mrežama uz komentare da je to bilo pre devet godina.

 

foto: Printskrin / You Tube

A onda je, valjda kad je shvatila da niko ne obraća pažnju na to što piše, promenila ploču. Ponovo je objavila svoj stari video-klip s hologramima i napisala:


"Jelena i njeni hologrami 2010. Pozdrav iz Srbije. Svet nas voli, Kizo", napisala je ona obraćajući se svom menadžeru Zoranu Birtaševiću, koji je potpisan kao producent pomenutog nastupa starog devet godina.

 

foto: Printskrin Instagram


Međutim, neće biti baš da je Madona ukrala Jeleninu ideju. Ako je u ovoj priči neko prisvojio tuđi rad, onda je moglo samo obrnuto da bude, jer je kraljica pop muzike još 2006. godine nastupala pomoću holograma, prva u svetu, u vreme kada je to bio pojam, a za to postoji i dokaz - taj snimak se i dalje nalazi na Jutjubu. Dakle, tek četiri godine posle Madone Jelena i njen menadžer su došli na "revolucionarnu" ideju da naprave spektakl s hologramima.

 

foto: Printskrin Jutjub

Zanimljivo je i da su pojedini Karleušini fanovi takođe primetili da ona nije u pravu i da je posredi manipulacija. Oni su u komentarima ispod pevačicine objave napisali da nije u pravu i da je kraljica popa ipak bila prva u ovoj ideji.
"Madona je hologram, i to pravi, koristila još 2006. na dodeli nagrada Gremi, tako da, više sreće drugi put", glasila je jedna od poruka Karleušinog obožavaoca.

 

 

ČINJENICE
- Madona je 2006. izvela pesmu "Hang Up" uz hologram
- Jelena Karleuša je 2010. izvela pesmu "Muškarac koji mrzi žene" uz hologram
 

foto: Printskrin Jutjub

 


Ponavlja se
Kopirala i Britni, Rijanu, Platona Jurika...

 

Bezbroj puta je JK uhvaćena kako kopira svoje mnogo popularnije kolege iz Holivuda, a na tom spisku su Britni Spirs, Pusiket dols, Rijana, nekoliko puta Madona i mnogi drugi. Poslednji put kada je region brujao o tome da je "pozajmila" tuđu ideju bilo je u februaru, nekoliko dana posle njenog nastupa na jednom festivalu u Beogradu.

 

Tada je Jelena predstavila pesmu "Lajk", a pre toga je prikazan video na kojem se vidi znak s natpisom "život" na kom visi beživotno telo, dok se u pozadini čuje Karleušin glas. Ispostavilo se da je pevačicin menadžer Zoran Birtašević ideju za ovaj performans uzeo od ruskog umetnika Platona Jurika, koji je za Kurir tada rekao da je razočaran time što ga niko nije pitao za dozvolu.

foto: Printskrin Instagram

 

Kurir.rs/ Ivan Ercegovcevic/ Foto:Damir Dervišagić

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...