Najnovije vesti

TEODORA DŽEHVEROVIĆ OTVORENO O LJUBAVNOM STATUSU: Svi je povezuju sa Anđelom, a OVO je pravi odgovor na pitanje DA LI ATRAKTIVNA PLAVUŠA IMA DEČKA!
Foto: Printscreen/Youtube

Priznala

TEODORA DŽEHVEROVIĆ OTVORENO O LJUBAVNOM STATUSU: Svi je povezuju sa Anđelom, a OVO je pravi odgovor na pitanje DA LI ATRAKTIVNA PLAVUŠA IMA DEČKA!

Stars

Teodora Džehverović otvoreno je govorila o svom emotivnom statusu, a pomenula je i Anđela Rankovića, sa kojim je imala ljubavnu romansu. 

"Što se tiče emotivne ispunjenosti, ja sam uvek zaljubljena, eto, uvek i smatram da svi mi treba da budemo zaljubljeni jer kada smo zaljubljeni tada i mislimo najbolje, izgledamo najbolje, tako da, ja sam uvek zaljubljena", usplahireno je u jednom dahu ispričala Džehverovićeva, pa dodala:

"Ne, nemam novog dečka. Nemam ni starog ni novog, apsolutno sam solo trenutno".

Na pitanje o Anđelu Rankoviću, za kim i dalje pojedini pratioci njihove ljubavi žale, Teodora je ponovila ono što je i više puta do sada, aludirajući na nedavne njihove zajedničke fotografije koje su isplivale u javnosti. 

"Zaista nemam više odgovor na pitanja za Anđela, prošlo je nekoliko meseci i smatram da je više i dosadno da pričam jednu istu priču, ja znam da biste svi voleli da je nešto drugačije ali ja nemam šta novo da dodam, sve je isto kao pre mesec dana. Mi nemamo razloga da bilo šta krijemo, nekada nas vide zajedno i to je dovoljan razlog da nas ljudi spoje", rekla je pevačica.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...