KOMŠIJE IZ BRESTAČA OPLELE PO DARKU LAZIĆU: Hiljadu puta je pregazio kokošku, psa ili mačku bahatom vožnjom! I dalje ne vezuje pojas i DIVLJA PO SELU
Foto: Instagram screenshot

divlja po selu

KOMŠIJE IZ BRESTAČA OPLELE PO DARKU LAZIĆU: Hiljadu puta je pregazio kokošku, psa ili mačku bahatom vožnjom! I dalje ne vezuje pojas i DIVLJA PO SELU

Stars -

Darko Lazić je, navodno, našao način da zaobiđe zakon i preko veze dobije novu vozačku dozvolu, koja mu je, mnogo pre udesa zbog bahate vožnje, oduzeta.

"Darko ponovo glumi šerifa i mafija po selu. Ništa se nije promenilo, a svi iz sela su mislili da će ga nova šansa za život koju je dobio opametiti i da će ga dete koje očekuje promeniti. Međutim, ništa od toga se nije desilo", kaže izvor blizak Laziću i objašnjava da je pevač pronašao način da ponovo dobije vozačku dozvolu.

"Preko veze je sredio da ponovo polaže vozački ispit, iako će to biti samo formalnost i neće ni izlaziti na polaganje. Tako će dobiti novu vozačku dozvolu, iako zbog svih saobraćajnih prekršaja i nezgode koju je izazvao, ne bi smeo da vozi narednih pet godina. Darko se svima hvali kako je sve sredio preko svoje veze i kako će uskoro dobiti novu dozvolu. Do tada vozi kao da se ništa nije desilo - i dalje ne vezuje pojas, i dalje divlja po selu, i dalje se ponaša kao i pre saobraćajke", priča naš sagovornik.

foto: Screenshot

Zbog toga kako kaže, celo selo strahuje.

"Mi smo mislili da će se on smiriti nakon svega i da ćemo svi moći da odahnemo. Dok je bio u komi, a i kasnije u bolnici, molili smo se za njegov život i što brže ozdravljenje. Očekivali smo da će ga ta situacija promeniti", priča zabrinut komšija, koji nam je objasnio da je Darko oduvek bio bahati voza.

"Svi znaju da je kao mlad voleo da vozi motor na jednom točku i da tako juri kroz selo, a da tom prilikom neretko strada živina iz komšijskih dvorišta koja izađe na ulicu. Hiljadu puta se desilo da pregazi nečiju kokošku, psa ili mačku… On je zavisnik od adrenalina i to je jače od njega. Ako ga ni saobraćajna nezgoda u kojoj je ostao bez slezine, bubrega i bezmalo života nije promenila, onda ništa neće", kaže Darkov komšija iz Brestača.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Alo/Foto Pritnscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track