Najnovije vesti

SRPSKA LEPOTICA TAJNO SE UDALA ZA BUDVANSKOG BIZNISMENA! A onda joj se život u potpunosti promenio: Uskoro idem u Ameriku! (FOTO)
Foto: Instagram screenshot

OTKRIVAMO

SRPSKA LEPOTICA TAJNO SE UDALA ZA BUDVANSKOG BIZNISMENA! A onda joj se život u potpunosti promenio: Uskoro idem u Ameriku! (FOTO)

Stars

Ivana Kukrić, koja se u novembru prošle godine porodila u Los Anđelesu i rodila ćerku Petru, otkrila je da je i udata! Venčanje sa Budvaninom Ivanom Bajkovićem obavljeno je daleko od očiju javnosti.

Inače, Ivana i Ivan otpočeli su vezu pre više od pet godina, i uprkos čestoj razdvojenosti uspeli su da je sačuvaju.

"Ja sam već udata, ali to nisam želela da delim sa javnošću. Bitno mi je da imam neku privatnost i detalje koje čuvam i delim samo sa najmilijima", kaže Ivana.

Početkom decembra kad je njena ćerka Hana navršila mesec dana, Ivana je doputovala sa njom kod svoje porodice u Beograd, ali su vrlo brzo njih dve otišle na crnogorsko primorje kod bebinog tate Ivana, koji je iz Amerike stigao malo ranije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric) on

Tročlana porodica već mesecima uživa u blagoj primorskoj klimi, a Ivan Bajković, koji je inače poznat kao uspešan crnogorski biznismen, svojim mezimicama ugađa u svemu. Osim intimnih trenutaka u kojima svo troje najviše uživaju bilo da je to leškarenje kod kuće ili šetnje uz obalu mora, Ivana i Ivan su često okruženi i prijateljima.

Lepotica koja je oči "pozajmljivala" čuvenoj Hale Beri kaže da joj je beba potpuno promenila život i navike.

"Bebac raste i sve je zanimljiviji. Stalno sam sa ćerkicom i to mi izuzetno prija i njoj znači. Zimu smo provele uglavnom u Budvi, ali smo boravile i u Beogradu. Beba mi jeste definitivno promenila ritam života, bar na neko vreme. Od kad se Hana rodila dosta vremena smo provele napolju, pa je navikla na duge šetnje koje i meni prijaju", objašnjava ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric) on

Iako povremno poželi da bude produktivna, jer od tinejdžerskih dana sklapa manekenske ugovore, Ivana je postavila jasne prioritete.

"Uskoro ću da idem u Ameriku, ali ne mogu da kažem da mi posao baš previše fali. Ponekad se uželim, ali znam da mi je roditeljstvo sada prioritet", ističe Ivana Kukrić.

Dobro imovinsko stanje njoj dozvoljava da ima i dadilju za ćerku, ali većinu stvari radi sama uz pomoć najbližih članova porodice i supruga.

"Imam pomoć, ali hvala Bogu bake i deke su tu koji jedva čekaju da priskoče kad treba i preuzmu brigu o unuki."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric) on

"Mnogo je lakše kad majka male bebe ima partnera spremnog da pomogne sve što treba. Ja imam tu sreću i mnogo je lakše kad se obaveze raspodele. Takođe i noćno buđenje je bitno da bude na smenu. Najviše mi je značila njegova pomoć kad se Hana tek rodila, dok smo još bili u Americi. Nije mu bilo teško da ustaje noću, presvuče je i donese mi je na podoj. Ta pomoć je bila najdragocenija. Ona je sada već manje zahtevna i sve postaje lakše brinuti se o njoj, a nam dvoma je to uživanje", zaključila je Ivana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric) on

Kurir.rs/Blic/Foto: Instagram screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...