SAŠA POPOVIĆ ZABRINUT ZA ŽIVOT BOSANCA: Kad mu je kompozitor otkrio šta je uradio posle OPERACIJE srca, uhvatio se za glavu!
Foto: Pritnscreen

SAŠA POPOVIĆ ZABRINUT ZA ŽIVOT BOSANCA: Kad mu je kompozitor otkrio šta je uradio posle OPERACIJE srca, uhvatio se za glavu!

Stars -

Saša Popović je zabrinut za zdravlje Dragana Stojkovića Bosanca budući da kompozitir, koji od operacije srca ne dolazi na snimanje Zvezda Gradna, već putem video-bima komentariše takičare, u svoju kuću pušta bolesne pevače.

foto: Dragana Udovičić

Naime, Sanel Smolo, takmičar u muzičkom šou programu „Zvezde granda“, i ove nedelje je opravdao očekivanja svog mentora Dragana Stojkovića Bosanca, budući da je direktno prošao u peti krug „Zvezda Granda“. Međutim, kompozitor i njegov mentor Dragan Stojković Bosanac je pobesneo zbog toga što je 36-godišnji kandidat došao prehlađen na snimanje.

"Stvarno nema smisla da mi i ove nedelje dolaziš u kuću tako bolestan", opomenuo ga je Bosanac, koji se već treću emisiju zaredom javlja putem video-linka iz svog stana.

"Čekaj, pa što si ga puštao tako bolesnog u svoj stan?! Pa mogao je neku infekciju da ti prenese", poručio je Saša Popović, ukazujući na Stojkovićev narušeni imunitet zbog nedavne operacije srca

"U pravu si. Zaje*ao sam se što sam ga primio u kuću. Svaki put kod tebe, Smolo, neke prehlade, tezge, problemi sa grlom. Od sledećeg kruga da zaboraviš na to", ozbiljno ga je opomenuo Dragan.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track