POSLE AFERE SA VRANJEŠEM, KARLEUŠINA VAG*NA ZAVRŠILA NA DEČIJOJ PROSLAVI: Pevačica bizarnim potezom izazvala LAVINU KOMENTARA! POKAZALA I MLADEŽ! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

morbidno

POSLE AFERE SA VRANJEŠEM, KARLEUŠINA VAG*NA ZAVRŠILA NA DEČIJOJ PROSLAVI: Pevačica bizarnim potezom izazvala LAVINU KOMENTARA! POKAZALA I MLADEŽ! (FOTO)

Stars -

Jelena Karleuša zgrozila je javnost fotografijama i snimcima na kojima njene ćerke Atina i Nika poziraju pored torte koja je u obliku njenog polnog organa!

foto: Kurir

Na svom Instagram profilu pevačica je u četvrtak popodne postavila nekoliko spornih objava koje su ubrzo preplavile društvene mreže zbog više nego neprikladnog sadržaja. Radi se o slikama na kojima se nalazi torta u obliku njene vagine, a koju je Karleuša dobila od jedne poslastičarnice iz Beograda.

foto: Kurir

Ona je na ovoj način, po svoj prilici, htela da se našali na račun porno-afere čiji je bila glavni akter, zajedno sa Ognjenom Vranješom, kada su u javnost isplivale eksplicitne fotke na kojima se vide intimni delove njenog tela. Ali, ono što je posebno zaprepastilo korisnike društvenih mreža jeste činjenica da je pevačice pored ove poslastice slikala svoje maloletne ćerke i to je, takođe objavila na Instagram nalogu. Smatrajući da je na ovako bizaran način zloupotrebila decu, stigle su brojne kritike i zamerke na njenu adresu.

foto: Kurir

- "Karleuša dobila tortu u obliku njene pi.ke", "Oni nju zaje.avaju", "Ono gore levo je verovatno mladež", "Bolesnica je još stavila dete da se slika pored njene torta-pi.ke", "možda žena slavi pi.kovdan", "Vranješ poslastičarnica", "Mislim da je opasno zezaju" - glasili su komentari na društvenim mrežama. Jelena nije odgovorila ni na jedan negativan komentar, što obično zna da radi, a nije se ni javila na naše pozive.

foto: Kurir

Psiholog T. M. (ime poznato redakciji) kaže za Kurir da bi u ovom slučaju morale da se oglase insitucije za zaštitu dece.

- Ovakav vid vulgarnosti u svrhu promocije nikako ne priliči majci dva maloletna deteta. A još ako su i deca upotrebljena u svemu tome, to je još strašnije i žalosnije. Ovde se očigledno radi o nezreloj osobi sa, najverovatnije, poremećajem u ponašanju i to se može tumačiti na razne načine. S obzirom da je gospođa Karleuša decu zloupotrebila u svrhu marketinga na jedan vrlo neprimeren način, smatram da bi neke nadležni institucije, poput centra za socijalni rad, morali da reaguju - rekao je psiholog.

foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

Ponavlja se Koketiranje s polnim organima

Zbog penisa zaratila sa Zoricom Brunclik

Pre skoro godinu dana Karleuša je na snimanje "Zvezda Granda" došla u brushalteru u obliku dva penisa, a prva koja je to osudila bila je Zorica Brunclik.

- Jelena, nije tebi lako u tvojoj koži! Što bih ja rekla, riba do bola, a većinom sama! Spucao te prostakluk, bezobrazluk, nepristojnost i umišljenost da si Bogom dana da pljuješ po svemu i svakoga. Niko ne želi da se sa tobom petlja i da ti zapravo u lice kaže sve što misli o tebi jer ne želi da se služi vulgarnim rečnikom kojim se ti služiš. Začudila me je tvoja plitka i površna analiza onoga što sam rekla, a što je tebe razjarilo. Verovala sam da si mnogo inteligentnija - poručila joj je Zorica, a odgovor JK je ubrzo stigao.

- Zorice, idite u Veneciju, uživajte u penisu kada ga toliko volite i manite se ćorava posla. Možete majka da mi budete, ja nemam ništa protiv vas, naprotiv, jako ste mi dragi. Kristalni penis je šala, nikom zlo nije načinjeno. Veliki pozdrav za vas i sve najbolje.

Kurir.rs, Ivan Ercegovčević / Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja