BUBAMARA SE UGLEDA NA KOLEGINICE: Dara iskopirala Sandru Obradović! (FOTO)
Foto: Printscreen YT

neoriginalna

BUBAMARA SE UGLEDA NA KOLEGINICE: Dara iskopirala Sandru Obradović! (FOTO)

Stars -

Dara Bubamara ponovo je pokazala da nije originalna time što je iskopirala imidž Sandre Obradović. Pevačica je za nastup u Beogradu obukla identičnu haljinu kakvu je nedavno nosila manekenka!

foto: Printscreen/Instagram

Osim zbog seks-skandala, po kojima je u poslednje vreme poznata, Dara je često u centru pažnje i zbog svog stajlinga. Modni stručnjaci je redovno kritikuju, ali Bubamara se na to ne obazire. Ona redovno objavljuje fotke na kojima ima identičnu frizuru kao njena prijateljica Jelena Karleuša, sličnu garderobu, a najzabavnije je što se čak i fotka isto kao mala od skandala i pravi iste poze.

Sada je Dara otišla korak dalje i ugledala se na bivšu misicu i učesnicu rijalitija, koja je inače trudna. Obradovićeva je nedavno objavila fotku u drečavozelenoj, kratkoj haljini preko jednog ramena.

foto: Printscreen Instagram

Identičnu takvu ponela je i Bubamara na svom nastupu u Beogradu pre dva dana. Pevačica je ponosno pozirala u jarko zelenoj haljini, a sliku je objavila na Instagramu.

foto: Instagram

Njeni fanovi primetili su da ponovo nije originalna, na čemu su joj zamerili. - Daro, Daro, od bisera grano, opet kopiraš koleginice. Hehehe. Istu haljinu ima Sandra Obradović - neki su od komentara.

foto: Instagram

Elem, nije jedino Karleuša Bubamarina "žrtva". Nedavno je pevačica iskopirala i Katarinu Sotirović, pa je, osim identičnog bodija, napravila i seriju fotografija na stolici kao i bivša članica Koktel benda.

Dara bez blama Mene kopiraju Šeron i Kejti!

foto: Profimedia

Dara ne odgovara na prozivke, ali zato zna da udari kada nju neko "iskopira". Tako je pre nekoliko meseci rekla da Šeron Stoun želi njen komplet. - Čula sam da je očarana mojim izgledom i harizmom, a preko svoje stilistkinje je izrazila želju da ponese jedan odevni predmet koji sam ja nosila! - rekla je Bubamara o Šeron, a nedavno je optužila i Kejti Peri da joj je ukrala ideju, kad se, obučena u "svećnjak", pojavila na Met Gala žurki, s obzirom na to da je ona imala sličnu kombinaciju godinu dana ranije. - Srce, dođi juče, ili bolje da kažem, pre godinu dana. Sve se vidi, sve se zna - poručila je Dara Perijevoj.

Kurir.rs/J. Stuparušić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track