ZBOG NJEGA JE ZERINA PRED CELOM NACIJOM SEBI ODSEKLA KOSU: Vladimir Todorović smotao OVU sek*i pevačicu, PA PRETI DA PONOVO POSTANE DEO RIJALITIJA! NEČUVENO!
Foto: Printscreen YT

treća sreća

ZBOG NJEGA JE ZERINA PRED CELOM NACIJOM SEBI ODSEKLA KOSU: Vladimir Todorović smotao OVU sek*i pevačicu, PA PRETI DA PONOVO POSTANE DEO RIJALITIJA! NEČUVENO!

Stars -

Vladimir Todorović dva puta je ulazio u "Zadrugu" i isto toliko puta je i napuštao u toku samo jedne sezone. Međutim, kako njegov prijatelj tvrdi, postoji šansa da sek*i koreograf i treću put postane deo Imaginarne realnosti.

- Vladu su nedavno kontaktirali, pozvali su ga na razgovor i želeli su da znaju da li je raspoložen da ponovo postane deo rijalitija. On ovaj poziv nije očekivao, jer je nedavno izbačen, te je tokom razgovorao rekao da će razmisliti - preneo je izvor.

Ono što je zanimljivo, to je da igrača ljudi pamte po turbulentnoj vezi sa Zerinom Hećo, koja je, pošto ju je šutnuo u rijalitiju, se bi odsekla kosu.

- On je danima razmišljao šta da uradi, znao je koliko je teško vratiti se sada iz spoljnog sveta ponovo u rijaliti. On je uživao u slobodi, kada je izašao iz rijalitija počeo je da sarađuje sa poznatim pevačima, među kojima je i Ivana Elektra koja ga je pozvala da snimaju, ali dok su radili među njima se rodila romansa - ispričao je Vladin prijatelj.

- Ivana je u njemu probudila predivna osećanja, a od kako je izašao Zerinu uopšte i ne spominje - tvrdi izvor i dodaje da je koreograf nakon dugo razmišljanja ipak odlučio da uđe u Zadrugu, jer je sada emotivno ispunjen, a Ivana ga je navodno, podržala u tome.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs, Alo / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track