OSEĆAO SAM SE KAO NJEN PSIHIJATAR, A NE PARTNER: Vladimir Todorović drugi put izbačen iz rijalitija priznao: Mene je VEZA SA ZERINOM UNAZADILA!
Foto: Printscreen

zaigrao od muke

OSEĆAO SAM SE KAO NJEN PSIHIJATAR, A NE PARTNER: Vladimir Todorović drugi put izbačen iz rijalitija priznao: Mene je VEZA SA ZERINOM UNAZADILA!

Rijaliti -

Vladimir Todorović dva puta se vraćao u rijaliti "Zadruga 2", i isto toliko puta su ga gledaoci izbacivali iz istog. On je bio u žiži interesovanja zbog turbulentne veze sa takođe izbačenom učesnicom Zerinom Hećo.

Njihov odnos je krenuo kada su slučajno zajedno završili u istom krevetu u izolaciji, kada se se i poljubili, ali ubrzo zatim je Vladimir prvi put napustio Imaginarijum. Kada se vratio u šou, svi su očekivali mnogo emocija od njega i Hećove, ali, zbog čestih nervnih slomova takmičarke, Todorović je prekinuo vezu, nakon čega je Zerina sebi obrijala glavu.

- Stresno sam doživeo sve to. Bilo mi je žao jer sam se osećao delom krivim, ali sam posle shvatio da krivca nema. Moje emocije su bile iskrene, bez lažne namere. Ja sam se tu osećao kao nečiji psihijatar, a ne kao partner. Mene je sve to unazadilo, ja sam se prosto povukao. Ja sam prvenstveno posumnjao u sebe, pa u sve ono što je ona radila. Ja se nadam da je ona prema meni bila iskrena, ja sam bio iskren - rekao je Vladimir.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track