VESNA ZMIJANAC OTVORILA DUŠU: Evo šta zaista misli o Nikolijinom pevanju, gde pronalazi MIR i šta je danima radila kad je bila MLAĐA!
Foto: Ana Paunković

ISKRENO

VESNA ZMIJANAC OTVORILA DUŠU: Evo šta zaista misli o Nikolijinom pevanju, gde pronalazi MIR i šta je danima radila kad je bila MLAĐA!

Stars -

Vesna Zmijanac progovorila je o svojoj karijeri koja traje decenijama, ali i privatnom životu.

Prve nastupe pevačica je imala sa 7 godina, kada je bacala deo odeće na kraju. Kasnije je krenula profesionalno da se bavi muzikom.

Ona kaže da je uvek bila smela i da je u svoje vreme imala stajlinge koji su neponovljivi, a neku odeću uzela je i njena ćerka Nikolija Jovanović.

Vesna kaže da joj je mesto gde se sklanja od javnosti Bukulja.

foto: Damir Dervišagić

"U tim trenucima je moje skrovište Bukulja, tamo je moj mir. Međutim, ne mogu dugo da budem tamo sama, muzika je ozbiljna navlaka, to mi je u krvi. Samo oni pevači koji vrede mogu da dočekaju pozne godine ne sceni, a tako je i u mom slučaju", rekla je ona.

Ćerka Nikolija krenula je njenim stopama i duže od šest godina je u poslu.

"Kada je rekla da će se baviti pevanjem, ništa se nisam pitala, a tako je i danas. Ona dosta sluša Relju, što je i bolje, jer imaju sličan muzički stil. Meni je samo žao što ona ima divnu emociju u glasu, možda čak i lepšu nego ja, jedino nema dobar način da to pokaže. Svi veliki hitovi nastali su iz neke teške muke, a ona je nije nikada doživela. I baš zbog toga, Nikolija ne može da pokaže tu divnu i moćnu emociju", izjavila je Vesna.

foto: Printscreen/Instagram

Danas se ljubav izjavljuje i putem mobilnog telefona, a evo šta ona kaže o tome.

"Kada sam bila mlada, to je bila milina, ali i muka. Pisala sam ljubavno pismo po sedam dana. Pišem, pa brišem, pa novi papir, pa bacaj... Pa kada pošalješ, druga muka stiže, da li je stiglo, pa kada će da mi odgovori, a danas je potpuno drugačije. Pošaljem poruku, vidim da li je pročitano ili nije i sve znam. Odgovor stiže veoma brzo, nema mesta za romantiku", kaže pevačica.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo, Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track