Najnovije vesti

Šali se na svoj račun

DEBELE ŽENE NE MOGU NI BRUSHALTER DA NAĐU, A TEK KAD UĐU U KAFIĆ: Bojana Stamenov progovorila o SVOJOJ KILAŽI I DISKRIMINACIJI i podigla NEVIĐENU prašinu (VIDEO)

Stars

Pevačica Bojana Stamenov u poruci koju je objavila na društvenim mrežama istakla je da se često oseća diskriminisano zbog viška kilograma.

"Postoji najstrašnija diskriminacija debelih ljudi. U kafićima ciljano stavljaju stolice sa naslonima za ruke. Šta hoće, da im sede samo zgodne ri*e, a mi lepe i pametne nemamo pravo da pijemo kafu? Da ne pričam o avionima. Naprave uska sedišta, nit' može da sedne dugačak, nit' debeo čovek", požalila se Bojana Stamenov, okrećući sve na šalu. 

"Debele žene imaju problem da nađu najgluplji brushalter, verovali ili ne! Znam da je to sad intima, ali... Ako si debeo, sine, ne možeš da se oblačiš po poslednjoj modi jer sve što je za punije dame stiže iz Turske, pa izgledaš kao neudata baba tetka koju cela familija žali. Ne mogu da nađem ni adekvatne cipele na štiklu, koje bih rado nosila. Za debele ljude, cipele treba da budu malo kvalitetnije, treba da budu ojačane, a ja hoću i da su stilski nafurane. Zašto Manolo Blanik, na primer, ne bi napravio cipelu koju mogu ja da obujem?", završila je ona, a nakon ove objave dobila je brojne komentare i poruke podrške, a video je izbrisala.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...