ANA KORAĆ I FILIP MIJATOV SASTAJU SE OČI U OČI! Rasturiću je kao dete lego kocke! Ovde neće moći da me LAŽE: Ta se ne da dok ne vidi 1.000 € ?!
Foto: Printscreen

LOM U NAJAVI

ANA KORAĆ I FILIP MIJATOV SASTAJU SE OČI U OČI! Rasturiću je kao dete lego kocke! Ovde neće moći da me LAŽE: Ta se ne da dok ne vidi 1.000 € ?!

Stars -

Na predlog Ane Korać, Filip Mijatov navodno je pristao da se suoči sa njom kod Ognjena Amidžića, gde će za nekadašnji par biti organizovano poligrafsko ispitivanje. Biznismen iz Londona ubeđen je da će Ivanjičanka pasti na detektoru laži. "Rasturiću je kao dete lego kockice, na poligrafu ne može da laže. Ne znam zašto se uporno pere od nas kad za sve što pričam imam dokaze. Ne uzimajući u obzir plastične operacije i razna putovanja koja sam joj plaćao, uvek kad bi mi tražila pare dok sam bio u inostranstvu, slao sam joj preko 'Vestern uniona'. Od mene je ukupno dobila 12.531 funtu", tvrdi Mijatov pa dodaje da je Ana sama kriva zato što je on blati u medijima.

"Ja nijednog momenta ne bih u javnost izlazio sa ovom pričom i dokazima da me ona nije opisala kao psihopatu koji je uhodi. Dok mi je uzimala pare, bio sam joj dobar!"

foto: Printscreen

Inače, Filip je jednom prilikom izjavio da na početku veze sa Anom nije znao da se ona bavi prostitucijom, ali da mu je ubrzo sve postalo jasno.

"Osim u Srbiji, radila je i u Makedoniji. Ode tamo i vrati se puna para. Oni su joj plaćali od 500 do 5000 evra. Sat je 500 evra, pa koliko sa kim bude. Jednom nije htela da imamo odnose sedam dana, pa je pristala kad sam joj dao 1000 evra", ispričao je on.

Amidžiću se, navode mediji, dopada ideja da se Ana i Filip suoče baš kod njega. Kako je izjavio, to mu zvuči zanimljivo i voli da obrađuje aktuelne teme, ali za ovako nešto biće mu potrebno posebno odobrenje.

"Za ovu (temu) ću ipak morati da se konsultujem sa ljudima koji su zaduženi za 'Zadrugu', jer ne mogu sam o tome da odlučujem", zaključio je voditelj.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Informer/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track