OTKAKO SMO SE RAZVELI NON-STOP JE U TOM TRIPU! Gagiju pala roletna! Raskol u porodici Đogani: Rekao sam joj da me više NE ZOVE!
Foto: Printscreen

ONA ME OFIRA

OTKAKO SMO SE RAZVELI NON-STOP JE U TOM TRIPU! Gagiju pala roletna! Raskol u porodici Đogani: Rekao sam joj da me više NE ZOVE!

Stars -

Gagi Đogani navodno je prekinuo svaki kontakt sa bovšom ženom Anabelom, otkako je gostujući u jednoj emisiji javno progovorila o detaljima iz njihovog braka za koje je malo ko zna. Ona je istakla da je on nije varao samo sa koleginicama, već i sa bliskim prijateljicama, a to je izgleda bila i kap koja je prelila čašu.

Naime, nekadašnji supružnici imali su telefonski razgovor i potom su prestali da komuniciraju, a Anabela je Gagija isključila iz Lunine karijere.

O tome zašto je to uradila, Gagi kaže:

"Verovatno zato što je ona ta koja se, navodno, pita, vezano za Luninu karijeru. Moraćete da pitate nju. Ja sam rekao: 'Okej, nije problem, biće to tako'! Ona (Anabela) je meni rekla da je navodno mene predložila da se ja tu aktiviram. Ja sam rekao: 'Nije problem, što da ne, smatram da sam dugo u tom poslu, što bi dali nekom drugom da radi kad sam ja u tom poslu već 25 godina, mi bi to sigurno najbolje odradili'. Ali, ja bih tu više bio čovek koji bi samo gledao da Lunu zaštitim u svakom smislu, da je neko ne potkrada, i uopšteno bih bio tu. Ja sam pregovarao vezano za ovaj drugi rijaliti - Zadrugu 2. Ja sam išao na pregovaranje, ja sam taj koji je sve završavao, i ugovore i pravno", rekao je denser.

foto: Damir Dervišagić

On priznaje da je njena izjava u emisiji bila kamen spoticanja.

"Ona je umislila da je ona tata i mama, ona jednostavno ima taj trip da samo ona bude tu, a da ja ne budem. Ona ima takav stav, generalno, otkad smo se razveli. Uvek se tako ponela prema meni, uvek je imala takav stav. Evo, sad, kao, navodno je predložila da budemo zajedno, i tu smo krenuli, i sad ovo kad se desilo u 'Magazinu In', opet me je etiketirala i rešio sam da preko toga ne pređem."

U vezi sa pomenutim Anabelinim izjavama, Gagi kaže da ga je bivša žena zvala da se izvini.

"Ne bih dalje da idem, to je neka prošlost, pre 10 godina, i to je već ispričana priča", rekao nam je Đogani i dodao:

"Ona je mene nazvala sutradan i počela je da mi se izvinjava. Rekao sam joj da me više ne zove, nemam šta više da pričam sa njom . Ja ne mogu da budem podrška Luni, a da mene ona u javnosti ofira i degradira. Stvarno ne ide. Što joj je to trebalo, stvarno ne znam."

foto: Printscreen

Kurir.rs/Telegraf/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track