VUK MOB JE POVALIO POLA CICA IZ RIJALITIJA A SA ANOM KORAĆ JE IMAO POSEBNU PRIČU: Družili su se dan i noć, a kad je saznao da se prostituiše, bacio je telefon! Onda je spomenuo Daru Bubamaru...
Foto: Damir Dervišagić/Dragana Udovičić

ŠOK INTERVJU

VUK MOB JE POVALIO POLA CICA IZ RIJALITIJA A SA ANOM KORAĆ JE IMAO POSEBNU PRIČU: Družili su se dan i noć, a kad je saznao da se prostituiše, bacio je telefon! Onda je spomenuo Daru Bubamaru...

Stars -

Reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, važi za jednog od najvećih zavodnika na našoj muzičkoj sceni, a veliki broj pevačica nije odoleo njegovom šarmu.

On je otkrio sočne detalje o starleti Ani Korać, ispričao nam je o čemu se dopisivao sa pevačicom Darom Bubamarom, kao i koju bi seksi cicu sa naše estrade voleo da smuva.

Vuče, sa koliko devojka sa naše estrade si bio, zna li im se broj?

- Ne znam odakle ta priča da sam baš toliki zavodnik. Ne volim da imenujem devojke sa kojima sa bio u vezicama, čim se to prekinulo, znači da nije valjalo. Tako da sve te devojke, a bilo ih je dosta, više nisu vredne pomena.

U kakvim si odnosima sa Teodorom Džehverović sa kojim si bio u kratkoj romansi?

- Kada smo se rastali, bili smo u sjajnim odnosima, ali kada je ona ušla u „Zadrugu“, ja sam promenio menadžment za koji smo zajedno radili i od tada je ona u lošim odnosima sa mnom. Napunili su joj glavu, ali, iskreno, baš me zabole uvo za nju.

foto: Printscreen YT

U prvoj i u drugoj „Zadruzi“ žene te veoma često pominju? Koje devojke iz rijalitija nisu odolele tvom šarmu?

- Naša „estrada“ nije velika i svi se mi znamo iz nekih priča i svi smo povezani. Dosta devojaka iz „Zadruge“ znam, a sa Marijanom sam priznao da sam imao neku vezicu. Sa mnogim cicama iz tog rijalitija me povezuju, a ja sam džentlmen i neću da otkrijem sa kojima sam bio, ali otkriću maleni detalj da ih je bilo puno.

foto: Printscreen

Družio si se sa Anom Korać, u kakvim ste odnosima?

- Anu sam upoznao na jednom splavu i odmah smo se zgotivili. Devojka je bila super sa mnom, lepo smo se družili, ali između nas nikada ništa nije bilo. Posle sam čuo svakakve priče o njoj, pa smo prekinuli kontakt.

Kakve priče si čuo o njoj, da se bavi prostitucijom?

- Da, da, baš te priče. Ima u njima mnogo istine. Ne znam baš za koliko para i sa kim je imala sve odnose, ali čuo sam i iz policije da se bavila prostitucijom. Mediji neke stvari znaju da napumpaju, ali ovo za nju je definitivno istina, možda ne baš svaki detalj, ali da se bavila prostitucijom, to jeste. Čak je i njena bliska drugarica Mina Vrbaški priznala da je bila u lancu prostitucije, a one su živele zajedno, tako da eto samo jednog od dokaza, a ima ih još puno. Čuo sam i za tog Filipa Mijatova, koji ju je finansirao i koji je znao čime se ona bavi, rekao je da će da je raskrinka. U životu se ne može pobeći od istine, pa tako ne može ni Ana.

Mlađe pevačice ti nisu odolele, ali i jedna starija i iskusnija, kao što je Dara Bubamara, dopisivala se sa tobom, kakve poruke ste razmenjivali?

- Kada je bio aktuelan njen porno-skandal, ja sam joj tada pružio podršku i pisao sam joj da se ne nervira i da će sve proći. Takođe, kroz šalu, napisao sam joj da bih, kada bih imao i ženu i decu, sve napustio zbog nje jer je mnogo dobra riba.

foto: Printscreen

Da li si bacio oko na neku novu devojku iz sveta šou-biznisa?

- Meni se uvek neko sviđa. Sada sam odlepio za Aleksandrom Mladenović, koja mi je veoma seksi. Pre nekoliko meseci nastupali smo zajedno u jednom klubu u Švajcarskoj. Ona je sjajna, ima posebnu energiju. Kada sam pored nje, unervozim se, što se meni ne dešava često.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Vip/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track