RASTA ISKEŠIRAO 130.000 € ZA AUTO, ALI IZ NJEGA NE ZNA DA IZAĐE! Čuva ga obezbeđenje, a onda su sve ostavili u šoku! NEMOJTE PRILAZITI KOLIMA, PUSTITE GA DA POPUŠI DŽOINT! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

Seljače

RASTA ISKEŠIRAO 130.000 € ZA AUTO, ALI IZ NJEGA NE ZNA DA IZAĐE! Čuva ga obezbeđenje, a onda su sve ostavili u šoku! NEMOJTE PRILAZITI KOLIMA, PUSTITE GA DA POPUŠI DŽOINT! (FOTO)

Stars -

Stefan Đurić Rasta iskeširao je 130.000 evra za luksuzan automobil, koji ne zna da uparkira, niti da iz njega izađe bez pomoći obezbeđenja.

Reper se nedavno pohvalio da je pazario skupoceni BMW, kojeg u Srbiji poseduje još i Saša Popović. Osim toga što je veoma brz i jak, auto ima i vrata koja se podižu nagore poput leptirovih krila, pa je to prava muka za one neiskusne. U tu grupu spada i Stefan. Kada se pre dve večeri pojavio sa svojom svitom na jednom događaju u prestonici, sve oči bile su uprte u njega.

foto: Nemanja Nikolić

Prvo mu je trebalo deset minuta da pronađe odgovarajući parking za svoju ljutu mašinu i na kraju je pobesneo i odlučio da stane na ulazu u garažu. Taj prizor bio je mučan i za posmatrače, a kamoli za Rastu, koji se preznojio dok nije konačno uspeo da se parkira iako je bilo sasvim dovoljno mesta. A onda je nastao još veći problem - kako izaći iz auta.

foto: Nemanja Nikolić

Vrata su se podigla, Đurić je pokušao samostalno da ustane, ali mu nije išlo od ruke, pa su njegovi čuvari morali da pomažu. Prišao mu je jedan telohranitelj i izvukao ga iz kola pomalo nesmotreno, jer je umalo udario glavom o ivicu vrata. Posle te komične epizode šou se nastavio.

foto: Nemanja Nikolić

Rasta je ušao u lokal u kojem se održavala promocija, ali je posle petnaestak minuta poželeo da zapali džoint, pa je ponovo morao do svog automobila. Okružili su ga telohranitelji, ne dozvoljavajući nikome da priđe Đuriću.

foto: Nemanja Nikolić

- Nemojte sad prilaziti kolima. Pustite ga da popuši džoint - rekao nam je jedan od njegovih čuvara.

Posle uživanja u marihuani, Rasta je izašao znatno raspoloženiji i spreman da daje izjave za medije. Nas je zanimalo zašto sa sobom vodi toliko obezbeđenje i da li se možda plaši svojih obožavalaca ili novinara.

foto: Nemanja Nikolić

- Generalno, to su moji drugari. Ljudi koji idu sa mnom, prate celu priču, pomažu mi u svemu što radim i nisu oni tu zbog fanova - rekao nam je on i dodao da nije mogao da isproba svoja nova kola u Srbiji, već na auto-putu u Nemačkoj, gde nema ograničenja brzine, naglašavajući da je bukvalno "leteo".

Nismo shvatili u čemu to obezbeđenje pomaže Đuriću i kakvu "priču prate", ali na osnovu onoga što smo videli na licu mesta, više je nego jasno da je reč o klasičnom demonstriranju sile, bahatog ponašanja i, reklo bi se, nedostatka vaspitanja.

Bahato Dodatni čuvari za kola

Rasta je toliko opsednut novim automobilom da je čak angažovao dodatno obezbeđenje da pazi na kola dok su parkirana. U to smo se lično uverili kada se pojavio sa četvoricom telohranitelja, a do sada smo ga viđali sa dvojicom. Obezbeđenje mu je uvek služilo da ga sakrije od paparaca na aerodromu, kako je i sam rekao, a odskoro telohranitelji imaju i novu ulogu - moraju da čuvaju njegova skupocena kola.

foto: Nemanja Nikolić

Kada je preksinoć parkirao besnu mašinu, za svaki slučaj dvojica momaka morala su da stoje pored BMW, da slučajno nekome ne padne na pamet da ga ošteti ili možda ukrade.

Kad popuši marihuanu, dobar mu je viski

Korišćenje nedozvoljenih supstanci, u šta spada i marihuana, zabranjeno je po zakonu u Srbiji, a to se posebno odnosi na javna mesta. Rasta zbog toga nije mogao i smeo da zapali džoint u lokalu gde je bilo mnogo ljudi, među njima i novinara, ali je zato uživao u viskiju i koka-koli. Bilo mu je problem da u rukama drži čašu sa alkoholom i bocu limenke, pa je ubrzo uposlio svoje telohranitelje.

Ivan Ercegovčević/ foto: Nemanja Nikolić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja