ANA KORAĆ VARALA DEČKA SA DARKOM LAZIĆEM?! Učinila je sve kako bi bila sa njim dok je još bio u BRAKU, a sad se oglasio PEVAČ!
Foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić

ŠTA JE ISTINA?

ANA KORAĆ VARALA DEČKA SA DARKOM LAZIĆEM?! Učinila je sve kako bi bila sa njim dok je još bio u BRAKU, a sad se oglasio PEVAČ!

Stars -

Ana Korać je navodno varala svog dečka Filipa Mijatova sa pevačem Darkom Lazićem.

Naime, rijaliti učesnica je 2016. godine "odlepila" za Darkom, kom se takođe svidela, pa je "zacrtala" da će sa njim biti kako zna i ume. Njoj se, kako kaže izvor, dopao njegov boemski način života i upoznali su se preko prijatelja, pa počeli da se dopisuju.

foto: Printscreen

"Darka je Ana raspametila svojim umećem u krevetu. Videli su se samo nekoliko puta, ali uvek je sve prštalo od strasti ali se on ubrzo vratio supruzi. Znam da je Ana bila sa Lazićem dok smo bili zajedno, ali se nisam ljutio jer mi je ona bila kombinacija, a ne ozbiljna veza. Jednom prilikom sam čitao i njihovu prepisku gde su pisali kako im je bilo prethodnog puta", rekao je Filip, a potom se oglasio i pevač koji tvrdi da nije bio sa Anom:

"Da sam stvarno bio sa Anom, to bih priznao. Ta naša navodna veza desila se pre nego što sam upoznao moju sadašnju verenicu Marinu, pa što ne bih priznao."

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Hit, Foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track